Minicamping Finca EuroPeCa in La Romana, Alicante

Minicamping Finca EuroPeCa in La Romana, een Boerencamping in Alicante is een echte minicamping met slechts 5 standplaatsen voor caravan of camper. De camping is rustig gelegen tussen de bergen en prachtige landschappen en slechts op 40 km afstand vanaf de kust bij Alicante en Santa Pola en maar 60 km naar Murcia. La Romana is een gezellig Spaans plattelandsdorpje. De oppervlakte per plaats is ongeveer 80m² en men kan hier het hele jaar kamperen. Wat wel heerlijk is , is dat de Nederlands gesproken wordt.

Faciliteiten

De voorzieningen op boerderijcamping Finca EuroPeCa in La Romana zijn zeer goed. ´s Zomers is er een heerlijk zwembad. Alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig: water, elektriciteit 10A, wc´s en douches, WIFI, vuil en grijswaterafvoer en wasmachine. Daarnaast is er een broodservice, is er een Jeu de Boulesbaan en dagelijks houdt men hier een gezellig Happy Hour. Dagelijks zijn er verse eieren verkrijgbaar. In de wei lopen schapen, kippen, kalkoenen en binnenkort Alpaca´s. Men hanteert een All-in prijs exclusief elektriciteit (0,30 per KwH) . Raadpleeg hiervoor de website van de minicamping.

Omgeving

De omgeving van Finca EuroPeCa in La Romana heeft veel te bieden. Het is uitermate geschikt om te wandelen of te fietsen. Wilt u nog actiever dan kunt u ook mountainbiken, op een quad rijden of het nnabijgelegen attractiepark bezoeken. Maar maak ook een leuke stedentrip naar Murcia, u zult hier geen spijt van krijgen.

Contactgegevens

 
Naam: Peter & Caroline  
Adres: Cuevas de San Anton 20  
Postcode: 03669  
Plaats: La Romana  
Telefoonnummer: 0034-638278693  
E-mail: info@europeca.eu
 

Wilt u meer weten over deze mooie boerderijcamping in Alicante?
Bezoek dan de website van Minicamping Finca EuroPeca in La Romana