Minicamping Le Domaine Vert in Troche
Kleine camping in Frankrijk

Minicamping Le Domaine Vert is een kleine camping in Troche (Frankrijk) waar u pas echt kunt genieten van het Franse leven.Le Domaine Vert ligt in de Corrèze, Limousin en beschikt over slechts 9 plaatsen voor tent, caravan of camper op maar liefst 7 hectare (!). Rust en ruimte zijn dus gegarandeerd. Bovendien biedt het domein u de mogelijkheid te overnachten in een bedstee (ideaal voor uw eerste of laatste kampeernacht of op doorreis), een blokhut, boerenpanoramasuite of vakantiehuis. Al met al de ideale locatie voor rustzoekers vindt u bij minicamping Le Domaine Vert.

Minicamping Le Domaine Vert

Faciliteiten

De camping beschikt over 9 plaatsen verdeeld over 7 hectare grond. De camping ligt op het terrein van een zelfvoorzienende boerderij. Val in de ene na de andere verbazing: het uitzicht over de glooiende heuvels, de natuurtuin met knusse zitgelegenheden, gemaakt om te GENIETEN, de dierenmaniertjes van al onze twee- en viervoeters, de rijpende vruchten en al die groenten waarvan we de naam al bijna kwijt zijn, maar die o zo mmmm zijn.

Natuurlijk kunt u meegenieten van deze heerlijkheden van eigen stal en tuin ; op het terras onder een pracht sterrenhemel of in onze sfeervolle Bodega, gelegen in een van onze authentieke natuurstenen schuren. En als u vervolgens door de zuivere lucht loopt en uw bed opzoekt, luister dan nog even naar het vredige geluid van de nacht..... Meer Frankrijk vindt u nergens !

Verder zijn er diverse stroompunten aanwezig, beschikt de camping over warme douches, een wasmachine, diepvriezer met koelelementen, bodega voor uw koude drankjes en is er wifi beschikbaar op het binnenplein van de boerderij en bovenal, er wordt gewoon Nederlands gesproken.

Omgeving

In de omgeving van Le Domaine Vert kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken die u de veelzijdigheid van de Corrèze laten zien. Toer ook eens met de auto rond door dit groene onontdekte gebied en bekijk de talloze vergeten boerderijen, rustieke dorpjes, ontmoet de alleraardigste bevolking en bezoek een of meer van de talrijke idyllische markten in de omgeving.

Interessante steden zijn Limoges, Brive, Tulle en Perigueux. In de warme maanden is het heerlijk om eens een kano te huren, een duik te nemen in een meer of zwembad of te picknicken aan een van de vele riviertjes. Bent u een hengelaar, dan kunt u 3.5 km verderop in St Pardoux Corbier heerlijk vissen aan een groot vismeer.

Contactgegevens

 
Naam: Le Domaine Vert
Adres: Les Magnes
Postcode: 19230
Plaats: Troche (Frankrijk)
Telefoonnummer: 0033 (0) 5 55 73 59 89
E-mail: ledomainevert@orange.fr

Op zoek naar meer informatie over deze leuke camping op 7 hectare?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping Le Domaine Vert in Troche