Minicamping Lidmiluv mln in Sdek u Policky
Kleine camping in Tsjechi

Minicamping Lidmiluv mlýn in Sádek u Polickyn is een kleine camping in Tsjechië waar u pas echt kunt genieten. Lidmiluv mln is een tot B&B verbouwde watermolen met een kleinschalige camping, direct grenzend aan een beek en natuurgebied. De omgeving is prachtig en zeer geschikt om te wandelen en mountainbiken. Tijdens uw verblijf op onze camping of in de molen kunt u ook (leren) paardrijden. In de zomervakantie geven wij dagelijks lessen voor kinderen en volwassenen en voor gevorderde ruiters organiseren wij ook buitenritten en dagtochten. Jong of oud, beginner of vergevorderd, iedereen kan genieten van onze paarden.

Minicamping Lidmiluv mlyn in Tsjechie

Faciliteiten

De camping heeft 10 plaatsen waarvan 4 bereikbaar met een caravan of kamper. De meeste plaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is nieuw en schoon. Er is een bar op de binnenplaats en in de molen kunnen ook kamers gehuurd worden. Er is een trampoline en er kan worden gepootjebaad in de heldere beek.

Omgeving

Lidmiluv mln ligt in Oost-Bohemen (Tsjechi), niet ver van de grens met Moravi. Het is n van de mooiste gebieden van Tsjechi, bos wordt afgewisseld met lichtglooiende akkers of grasland, meertjes, beken en rivieren. De omgeving is uitermate geschikt om te mountainbiken of paard te rijden en ook kan er erg mooi gewandeld worden. In de buurt zijn verschillende bezienswaardigheden die zeer de moeite waard zijn (kastelen, burchten, pittoreske stadjes, grotten etc.)

Paardrijden bij minicamping lidmiluv mlyn

Contactgegevens

 
Naam: Edo Verel en Sietske Boorsma
Adres: Sdek 16
Postcode: 57201
Plaats: Sdek u Policky (Tsjechië)
Telefoonnummer: 00420-733118308
E-mail: info@deoudewatermolen.nl
www.deoudewatermolen.nl

Bent u op zoek naar meer informatie over de kleine camping in Tsjechië?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping Lidmiluv mln in Sádek u Policky