Zoek & boek

Aanmelden van een minicamping

 • 365 dagen per jaar zon
 • Prachtige stranden
 • Een perfecte ligging aan zee
 • Slechts een paar uur vliegen

Online promotie van uw bedrijf is vandaag de dag een absolute must. Bedrijven kunnen eigenlijk niet meer zonder een website en natuurlijk naamsbekendheid. De hele missie en visie achter “Minicamping gids” is ook het verbeteren van de zichtbaarheid, naamsbekendheid en vindbaarheid van minicamping in Nederland en door Europa op het internet. Om dit te bewerkstelligen werken wij met gastpagina’s voor de verschillende campings. Zo is de informatie voor de bezoekers wel zo duidelijk mogelijk geordend en wordt maximaal resultaat behaald ten behoeve van de minicampings.

2 Soorten Gastpagina’s

Met ingang van november 2013 bieden wij u nu niet 1 maar 2 soorten gastpagina’s aan. De eerste variant is de GRATIS gastpagina. Op de pagina kunt u algemene informatie, omschrijving van de faciliteiten, omschrijving van de omgeving en uw contactgegevens kwijt tezamen met 2 afbeeldingen van uw camping of de omgeving. Tevens komt er een link naar het mailadres op de pagina te staan en krijgt u een link naar uw website op de pagina.

De nieuwe variant die wij aanbieden is de PREMIUM pagina. De premium pagina werkt net als de standaard gastpagina echter tonen wij hier meer informatie op, meer afbeeldingen (4 stuks),Google maps kaart van de camping, een contactformulier dat de mail rechtstreeks naar uw camping verstuurd en verschijnt er geen reclame meer op de pagina. Interesse in een premium vermelding? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt het?

In principe is de procedure voor het aanmelden van een minicamping een hele simpele. Hieronder leest u stap voor stap wat u moet doen om in aanmerking te komen voor een vermelding op onze website:

 1. U maakt een tekst van ongeveer 1 a4 over uw camping opgedeeld in de volgende onderdelen:
  1. Algemene omschrijving
  2. Faciliteiten / Voorzieningen
  3. Omgeving
  4. Contactinformtie
 2. Deze tekst stuurt u tezamen met 2 afbeeldingen van uw camping naar: info@minicamping-gids.nl onder vermelding van:
  Aanmelding minicamping
 3. U plaats op uw website één van de volgende 2 links:
  1. tekstlink: De minicamping Gidscode:
  1. Afbeeldingslink:code:
 4. Wij maken voor u de gastpagina in orde met de tekst die u ons heeft toegestuurd tezamen met de afbeeldingen. Wij zullen zoveel mogelijk trachten de toegestuurde tekst aan te houden maar voor optimalisatie doeleinden, vindbaarheid in zoekmachines, is het mogelijk dat wij een aantal aanpassingen doorvoeren.
 5. U ontvangt van ons bericht dat uw minicamping is aangemeld en dat uw gastpagina klaar is.
 6. Wij promoten uw pagina nog extra op onze facebook fan pagina voor optimaal bereik.

Zodra u contact met ons heeft opgenomen zullen wij u vragen of u een GRATIS gastpagina wilt of dat u zich aan wilt melden voor de PREMIUM vermelding.

Gastpagina upgraden

U heeft al een gastpagina maar u wilt deze graag upgraden tot een PREMIUM pagina? Geen probleem. U stuurt gewoon een mail naar info@minicamping-gids.nl met als onderwerp: opwaarderen naar PREMIUM en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor verdere details en afhandeling.

Aanbevolen vermelding

Wilt u uw camping extra onder de aandacht brengen? Dat kan nu ook met de aanbevolen vermelding. Als u zich hier voor aanmeld komt u in uw eigen provincie of op onze homepagina te staan in een apart kader als aanbevolen camping. Zo brengt u uw gastpagina snel extra onder de aandacht en profiteerd u al snel van meer bezoekers.

Heeft u interesse om neergezet te worden als aanbevolen camping? Informeer naar de voorwaarden door contact met ons op te nemen.

Niet twijfelen maar doen!

Wilt u dus direct beginnen met extra bezoekers naar uw website te trekken, meer naamsbekendheid te vergaren en te profiteren van ons succes? Volg dan snel ons stappenplan en meldt u NU aan!

Een moment geduld. We zoeken de geschikte mini campings voor je…