Zoek & boek

Boerderijcamping Varsenerveld

OmmenOmmenBoerderijcamping Varsenerveld

Alles over Boerderijcamping Varsenerveld

Minicamping Het Varsenerveld in Ommen, een kleine camping in Overijssel, waar u terecht kan om te genieten van natuur en ruimte. Op SVR Boerderijcamping Het Varsenerveld heten uw gastvrouw Gezina en gastheer Hendrik-Jan u welkom. Vele activiteiten op de camping zelf en zelfs de mogelijkheid om de dieren te voeren. Wanneer je boer Hendrik-Jan helpt met het voeren van onze boerderijdieren ontvang je van hem een heus voer/boercertificaat. Al met al is minicamping Het Varsenerveld een uitstekende optie voor jong en oud. Faciliteiten Genieten in een bosrijke omgeving van rust,...

Voor Boerderijcamping Varsenerveld

Vind de beste prijzen

Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

  • Wifi
  • Huisdieren toegestaan
  • Fietsen te huur
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Minicamping Het Varsenerveld in Ommen, een kleine camping in Overijssel, waar u terecht kan om te genieten van natuur en ruimte. Op SVR Boerderijcamping Het Varsenerveld heten uw gastvrouw Gezina en gastheer Hendrik-Jan u welkom. Vele activiteiten op de camping zelf en zelfs de mogelijkheid om de dieren te voeren. Wanneer je boer Hendrik-Jan helpt met het voeren van onze boerderijdieren ontvang je van hem een heus voer/boercertificaat. Al met al is minicamping Het Varsenerveld een uitstekende optie voor jong en oud.

Faciliteiten

Genieten in een bosrijke omgeving van rust, ruimte en gastvrijheid op de landelijk gelegen boerderij op ca. 4 k buiten Ommen aan de Vecht. De kleine camping in overijssel heeft 25 zeer ruime kampeerplaatsen die bieden u voldoende plaat en privacy om uw vakantieplek in te richten. 2 personen, caravan, auto en elektra, incl. douche en warm water(geen muntjes), incl. toeristenbelasting.

De sanitaire voorzieningen bevinden zich buiten gehoorafstand van uw kampeerplaats, in de annex gelegen koeienschuur.De ruimte is modern en verwarmd ingericht (een gezinsdouche met babybadje, wascabines en een minder validen douche en toilettten.Verder is er een aparte gelegenheid voor de (afwas, was, was drogen, was centrifugeren en gebruik van koelkast.

Het vakantiehuis ’t Bakhuus op boerencamping Het Varsenerveld, is vrijstaand, losstaand van de boerderij en beschikt over een eigen bergruimte.U heeft de beschikking over 3 slaapkamers en goed voor 2-6 personen. (verder centrale verwarming, radio en TV, terrasmeubelen en kindermeubilair.

Natuurlijk heeft u een eigen badkamer(toilet, douche en wastafel). De keuken is open(volledig ingericht) en een woonkamer voorzien van zit- en eethoek. Midweek en weekend zijn zeker mogelijk vanaf 175 euro per week.

Bed & Breakfast in het Varsenerveld. Jazeker logies met ontbijt in de “Boerenkeuken”. Vanaf 19 euro per persoon per nacht

Omgeving

Kamperen bij de boer… In Ommen.Fietsen, Wandelen in het coulissen -, rivierenlandschap van het Vechtdal Overijssel, Alle tijd. Een uniek vakantiegebied, zwemmen, kanoën, attracties bezoeken, spelletjes doen, de Boer helpen op de boerderij. Op SVR Boerderijcamping Het Varsenerveld heten uw gastvrouw Gezina en gastheer Hendrik-Jan u welkom.

Contactgegevens
Naam: Minicamping Het Varsenerveld
Adres: Emslandweg 14
Postcode: 7731 RP
Plaats: 0529-453300 of 06-21983895
Telefoonnummer: onbekend
E-mail: info@varsenerveld.nl
Toch geen match?

Gerelateerde accommodaties

Minicamping De Moat

Overijssel - Dalfsen

Camping De Driesprong

Zeeland - Domburg

Minicamping De Zandgaten

Drenthe - Stuifzand

Camping De Iepenhoeve

Noord-Holland - Anna Paulowna

Een moment geduld. We zoeken de geschikte mini campings voor je…