Zoek & boek

Boerencamping t Oortjeshek

WoerdenKamerikBoerencamping t Oortjeshek

Alles over Boerencamping t Oortjeshek

Minicamping het Oortjeshek in Kamerik, een minicamping in Utrecht, waar een ieder kan vinden wat ie zoekt. Midden in het Groene Hart gelegen, op 30 minuten van Amsterdam en Utrecht ligt deze gezellige boerencamping met 50 melkkoeien, 30 stuks jongvee, 20 schapen en een knuffelweide. U maakt het boerenleven dan ook van dichtbij mee en u zult hier ongetwijfeld van genieten. De ruime opgezette plaatsen bieden u privacy en ruimte en u bent natuurlijk van harte welkom op minicamping ‘t Oortjeshek in Kamerik. Faciliteiten De camping heeft zo’n 9 plaatsen...

Voor Boerencamping t Oortjeshek

Vind de beste prijzen

Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

  • Wifi
  • Wasmachine
  • Fietsen te huur
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fietsverhuur
  • Tafeltennis
Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Minicamping het Oortjeshek in Kamerik, een minicamping in Utrecht, waar een ieder kan vinden wat ie zoekt. Midden in het Groene Hart gelegen, op 30 minuten van Amsterdam en Utrecht ligt deze gezellige boerencamping met 50 melkkoeien, 30 stuks jongvee, 20 schapen en een knuffelweide. U maakt het boerenleven dan ook van dichtbij mee en u zult hier ongetwijfeld van genieten. De ruime opgezette plaatsen bieden u privacy en ruimte en u bent natuurlijk van harte welkom op minicamping ‘t Oortjeshek in Kamerik.

Faciliteiten

De camping heeft zo’n 9 plaatsen voor caravans, campers, tenten en vouwwagens. Daarnaast zijn er bed & breakfast mogelijkheden in de hooiberghutten of de glamping safaritenten. U kunt er genieten van ondergaande en opkomende zon, groene weilanden met weidevogels en grazende koeien. Het echte boerenleven van dichtbij. Het uitzicht staat op de polder gericht. Verder zijn de plaatsen voorzien van electriciteit en drinkwater en is er een vernieuwd verwarmd sanitair. Voor kinderen is er ook genoeg vertier. Wekelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen mbv een boerenpaspoort hun boerenknechtdiploma halen.

Omgeving

Op ongeveer 500 meter van de boerderij/camping begint het recreatieterrein Oortjespad en Kameryck, met zijn vele faciliteiten, zoals een kinderboerderij, lig- speel en picknickweide, pitch en putt, peuterbadje met een educatief bezoekerscentrum, restaurant met een zwemplas en een vissteiger. Verder is er een eetcafé op loopafstand. Kamerik e.o. is een schitterende omgeving om te fietsen en te wandelen. Denkt u eens aan de Nieuwkoopse plassen, Kasteel Haarzuilens, De Heksenwaag in Oudewater en de kaasstad Gouda. Allemaal gemakkelijk te bereiken vanuit Kamerik. We bezitten vele wandel-, fiets- en kano routes. Op 200 meter afstand zit een fietsenverhuur.

Contactgegevens
Naam: Fam. van Vliet
Adres: Oortjespad 2
Postcode: 9471 HD
Plaats: Kamerik
Telefoonnummer: 0348 402004 of 06 48855719
E-mail: info@campinghetoortjeshek.nl
Toch geen match?

Gerelateerde accommodaties

Minicamping De Moat

Overijssel - Dalfsen

Camping De Driesprong

Zeeland - Domburg

Minicamping De Zandgaten

Drenthe - Stuifzand

Camping De Iepenhoeve

Noord-Holland - Anna Paulowna

Een moment geduld. We zoeken de geschikte mini campings voor je…