minicampings noord-holland cover

Agrocamping Ormsby Field

Bij minicamping Ormsby Field in Castricum, een camping in Noord Holland, kunt u volop genieten van de ruimte, natuur, rust en ontspanning zoals dat hoort op een camping. De camping is gelegen in het duinreservaat met als grens het polderlandschap. Cultuur is vanaf deze camping altijd in de buurt want met nog maar 20 minuten in de trein kunt u al in Haarlem of Amsterdam Centrum zijn om daar een lekker dagje te shoppen of culturele aangelegenheden te bezoeken zoals Madame toussouds. Dit maakt minicamping Ormsby Field tot een geschikte camping van jong tot oud.

Omgeving

In de directe omgeving van de camping liggen een aantal grote steden zoals Amsterdam en Haarlem, maar ook is er nog voldoende natuur om iedere natuurliefhebber te verwennen. Wat dacht u van een lekkere wandel of fietsroute door het duinreservaat of langs de poldergrens? Ook kunt u de pontjesroute fietsen. Ook voor watersportliefhebbers is er voldoende activiteit in de omgeving. U kunt overal vissen mits u in bezit bent van een visakte en natuurlijk kunt u ook gaan zwemmen en een van de vele wateren of proberen om genoeg zonuurtjes op te pakken.

Faciliteiten

Voor de kinderen is er ook voldoende vertier op deze minicamping in Castricum. Zij kunnen een dagje achter de schermen kijken en meehelpen op de boerderij bij het verzorgen van de dieren. Dan kunnen ze de koeien ophalen uit de wei, of de kalveren voeren. Zo zijn ze toch bezig en toch leren ze nog wat en dat nog wel in hun vakantie! Verder zijn er goede sanitaire voorzieningen op de camping aanwezig.

In de nabijheid

In de buurt van de camping ligt Castricum Centrum en Bakkum wat geschikt is voor fietsers en wandelaars door het afwisselende landschap in die omgeving. Vlakbij het dorp ligt het rustige strand van Castricum-Bakkum naast het bosrijke Noordhollandse Duinreservaat. In het duingebied ligt het bezoekerscentrum ‘De Hoep’. Het centrum van Castricum heeft goede voorzieningen, waaronder restaurant, winkelcentra en sportmogelijkheden.

Contactgegevens

Naam: Fam. Veldt.
Adres: Hollaan 2
Postcode: 1902 RW
Plaats: Castricum
Telefoonnummer: 0251 652 950 of 06 222 107 94
E-mailadres: info@ormsbyfield.nl

Wilt u meer informatie over Agrocamping Ormsby Field?
Bekijk dan de website van deze minicamping in Castricum Noord Holland

<< terug naar het minicamping overzicht