minicampings noord-holland cover

Boerencamping de Kei

Boerencamping de Kei, een kleine camping in Castricum (Noord Holland), is een midden in de natuur gelegen camping waar jong en oud zich uitstekend kunnen vermaken. Voor elk is er wat wils. Als u gek bent op lange fietstochten maken en of bent u gek op mooie natuurgebieden bekijken dan is deze camping echt iets voor u! Deze bij de VeKaBo aangesloten camping ligt ten oosten van Castricum en of u er nou komt voor fietstochten, sport en recreatie, cultuur of natuur u zult ongetwijfeld wat te bekijken hebben bij de kleine camping in Castricum, boerencamping de Kei.

Faciliteiten

Boerencamping de Kei heeft 25 ruime standplaatsen allen voorzien van een electriciteitsaansluiting. 6 Ampere is standaard maar kan tot 10 Ampere verhoogt worden. Daarnaast is er een nieuw verwarmd sanitairgebouw waar 5 douches, 5 toiletten en 2 afsluitbare wascabines zijn. Ook kunt u gebruik maken van een grote koelkast met vriesvak en wasmachine. Er is een overdekte fietsenstalling. Er zijn dus voldoende faciliteiten aanwezig om u het luxe gevoel van kamperen te geven. Op de camping is GRATIS WIFI aanwezig. De camping is gelegen op een gecombineerd bloembollen/veehouderijbedrijf.

Dit betekend dat er bloembollen geteeld worden maar dat er ook melkvee aanwezig is, dat 2x per dag gemolken wordt. Dit geeft u aardig wat te kijken en te doen want u mag meehelpen bij het melken, het bollenpellen of de kalfjes voederen. Dit is met name ook leuk voor uw kinderen. Toch is er voor de kinderen ook nog wel wat anders te doen want er zijn skelters aanwezig, ze kunnen schommelen of lekker springen op een grote trampoline. Zo is er voor iedereen volop vertier aanwezig.

Omgeving

In de nabije omgeving zijn fietsroutes uitgestippeld, de zogeheten knooppunten routes, waar u zich zeker mee kunt vermaken als u dat wilt. Allereerst is er de Pontjesroute waarbij u tot 3 maal toe met een veerpont naar de overkant van de vaart of het kanaal kan gaan om daar weer verder te fietsen door de Hollandse Polder gezichten. Daarnaast is er nog de duin en strandwal route waarbij u kennis maakt met een stukje gevarieerd Kennemerland. U fiets dan over vele strandwallen en duinen en als u dat nog niet goed genoeg vind dan kunt u zo overgaan in een andere fietsroute die er op aan sluit. Tot slot is er nog de duinstreek route waarbij u kunt genieten van een grote afwisseling tussen duinen, bossen, weilanden en bollenvelden. U kunt de routes zo lang maken als u wilt.  Al met al kan de fietsliefhebber hier echt zijn/haar hart ophalen.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Res
Adres:Provincialeweg 1-3
Postcode:1902 LA
Plaats:Castricum
Telefoonnummer:0251 – 659628 b.g.g. 0649 83 87 49
E-mail:info@boerencampingdekei.nl

Wilt u meer informatie over boerencamping de Kei in Castricum?
Bekijk dan ook de website van deze minicamping in Noord Holland