minicampings zuid-holland cover

Camping Elizabethhoeve in Melissant

Camping Elizabethhoeve in Melissant, een minicamping in Zuid Holland, waar u terecht kunt voor rust, ontspanning en nog veel meer. Deze kleine camping biedt ruime plaatsen van minimaal 250 m2 en volledig omgeven door groen zodat u optimaal van uw rust en privacy kunt genieten. Daarnaast biedt deze camping u de mogelijkheid om gebruik te maken van seizoensplaatsen en jaarplaatsen met goede nutsaansluitingen. Ook is de omgeving geschikt voor jong en oud, cultuur of natuurliefhebber. Al met al is camping Elizabeth Hoeve zeker het overwegen waard.

Faciliteiten

Alle plaatsen op deze minicamping in Zuid Holland zijn voorzien van een 16 ampere stroom aansluiting. Ook kan er internet geleverd worden voor zolang u dit nodig acht. Ook zijn er uiteraard uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig waaronder warme douches, toiletten, wasbakken, groentewasplaats, wasmachine en een stortplaats voor het chemisch toilet. Het naastgelegen akkerbouw bedrijf biedt u gelijk een extra activiteit namelijk kijken hoe dat rijlt en zijl. Voor de kinderen zijn er ook een aantal dieren aanwezig om lekker geknuffeld te worden door de kinderen.

Omgeving

De minicamping is gelegen op een afstand van nog geen 500 meter van het dorp Melissant waar u gezellig kunt winkelen of uw dagelijkse benodigdheden op kunt halen. Vanaf de camping kunt u uitstapjes maken naar de deltawerken, de vissershaven van Stellendam, de stranden van Ouddorp en ook het streekmuseum te Sommelsdijk. Verder biedt de omgeving voldoene mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Er zijn zelfs voldoende ANWB routes in de omgeving beschikbaar. Via deze route komt u langs de schitterende natuurgebieden waaronder “de slikken van Flakkee” met oerossen, flordepaarden , reeën , fazanten , konijnen en vele soorten watervogels. Ook in het voorjaar is er volop te genieten van de prachtige bloemrijke akkers en worden op de zuidelijke buitendijk en de uitgestrekte weilanden de schapen weer losgelaten.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Kardux
Adres:Noorddijk 8
Postcode:3248 LH
Plaats:Melissant
Telefoonnummer:0187-601548
E-mail:info@campingelizabethhoeve.nl

Wilt u meer informatie over deze minicamping Zuid Holland?
Bekijk dan zeker ook de website van camping Elizabeth Hoeve in Melissant