minicampings noord-holland cover

Camping in het Fruit

Camping in het Fruit in Zuidoostbeemster is een camping met 30 ruime plaatsen verdeeld over ongeveer 1,5 hectare grond. De plekken zijn tussen de oude hoogstamboomgaard bomen geplaatst zodat u toch kunt genieten van de natuur en uw privacy waar iedereen tegenwoordig erg op gesteld is. Om het boerenidee toch levendig te houden zijn er op de camping een aantal kippen en schapen/lammeren aanwezig. Net als tegenwoordig bij de meeste campings kunt u hier in de winkel ook eigengemaakte producten kopen. In dit geval is dat een heerlijke Jam. Zo staat minicamping in het Fruit in Zuidoostbeemster toch garanat voor vertier en een exclusieve ervaring.

Faciliteiten

Deze bij de ANWB aangesloten en VeKaBo aangesloten camping beschikt over uitstekende faciliteiten met een geheel nieuw sanitair en stromend water op de camping. Elke plek beschikt daarnaast over een 4 ampere stroomaansluiting wat uw verblijf toch comfortabel moet maken. uitstapjes maken in de omgeving is ook goed mogelijk.

Een dagje Amsterdam, of een dagje Purmerend. Hier kunt u naar harte lust uw shophart ophalen. En dat is toch soms wel net zo lekker.

Omgeving

Het dorpje Zuidoostbeemster ligt in het Werelderfgoed Beemster. Door het behoud van het unieke landschap met haar bijzondere infrastruktuur is de Beemster in 1999 door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Als kampeerder kunt u getuige zijn van dit prachtige stuk Noord-Holland. U vind nergens een 2e stuk waar hier op lijkt.

De camping In het fruit is de enige camping van Nederland die zich mag prijzen in een werelderfgoed te liggen.

Naam: Familie H.Rietberg Ariesen
Adres: Volgerweg 86
Postcode: 1461 CB
Plaats: Zuidoostbeemster
Telefoonnummer: 0299 – 430 775
E-mail: info@inhetfruit.nl

Wilt u meer informatie over minicamping In het Fruit in Zuidoostbeemster?
Bekijk hier dan de website van deze camping in Noord Holland.