minicampings noord-holland cover

Familiecamping de Boekel

Bij familiecamping de Boekel, een minicamping in Akersloot, hoeft jong en oud zich geen moment te vervelen. Of u nu houdt van water om in te vissen, zwemmen, zeilen of te varen, of dat u liever kiest voor culturele uitstapjes dan zit u hier zeker mooi centraal. De camping is gelegen aan het Noord-Hollands kanaal wat ook een aansluiting heeft op het Alkmaardermeer. Daarnaast ligt het historische stadje Almaar niet al te ver van de camping af. Hier kunt u van alles beleven, uw culture hart ophalen als het ware. Wat dacht u er bijvoorbeeld van op vrijdag om een bezoekje te brengen aan de kaasmarkt en te zien hoe handelen tot stand is gekomen? Het is allemaal mogelijk vanaf Familiecamping de Boekel, een minicamping in Akersloot.

Als u op vakantie bent gegaan om lekker te ontspannen, een strandje te pakken en lekker te bakken dan bent u bij familiecamping de Boekel ook aan het juiste adres. Nabij de camping is namelijk Egmond aan Zee waar u uren en uren op het strand kunt verblijven. Ook als u een fietsliefhebber bent dan zit u hier zeker weten goed. Rondom de camping zijn vele routes voor u uitgestippeld, wat dacht u bijvoorbeeld van de pontjesroute? Op minicamping de Boekel in Noord Holland hoeft niemand zich ooit te vervelen.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen

Voor de kinderen zijn er onder andere trampolines, skelters, zandbakken en glijbanen aanwezig om zich uitstekend te kunnen vermaken. Daarnaast is er voor de iets grotere een tennistafel en een jeu de boulesbaan. Zo kunnen de kinderen van jong tot ouder zich prima vermaken en kunnen de ouders optimaal genieten van hun vakantie. Ook zijn er nog een aantal dieren aanwezig om eventueel mee te spelen zoals jonge geiten.

Uitstekende voorzieningen bij minicamping de Boekel

De minicamping leent zich ook uitstekend voor het verblijf met grotere groepen maar het is niet voor niets een camping. Er zijn ruime kampeerplaatsen, allen voorzien van een stroomaansluiting. Er is een mooi sanitair gebouw aanwezig dat van alle gemakken is voorzien. Het is een aangepast gebouw dat ook een invalideruimte bevat en ook een babyroom. Er is een afwasmachine aanwezig samen met een droger en er zijn uitstekede (af)wasgelegenheden en er is een recreatieruimte. De douches zijn ook voorzien van een centraleverwarming zodat u ook in de winterse periode of de koudere dagen lekker warm kunt douchen.

Uitstapjes vanaf familiecamping de Boekel:

Hier vindt u een overzichtje van mogelijke uitstapjes vanaf minicamping / familiecamping de Boekel in Akersloot:

  • De Kaasmarkt
  • Egmond aan Zee
  • Kaasboerderij
  • Meelmolen
  • De Oude Knecht
  • Broekerveiling
  • Zwarte Markt (Beverwijk)
  • Zwembad

Zo ziet u dus maar weer dat u zich hier echt niet hoeft te vervelen.

Contactgegevens:

Naam: Gerard en Joke Swart
Adres: Boekel 22
Postcode: 1921 CE
Plaats: Akersloot
Telefoonnummer: 072-5330109
E-mail info@deboekel.nl

Wilt u meer informatie over familie de Boekel in Akersloot?
Bekijk hier dan de website van deze minicamping in Noord Holland

<< terug naar het minicamping overzicht