minicampings spanje cover

Finca La Solución in Maella (Aragon)

Finca La Solución in Maella (Aragon) is een kleine camping in Spanje waar u van harte welkom bent op een authentieke finca welke gelegen is in het binnenland van Spanje. De camping bevind zich in een schitterende vallei en biedt u een ware ervaring / belevenis. Hier kunt u verblijven op echte rustieke wijze. De eigenaren van de Finca (Linda en Louis) leven en wonen daar op volledig zelfvoorzienende wijze.

Bent u op zoek naar een ander soort vakantie? Dan is dit de oplossing! De luxe is ruimte, rust, sterrenhemels en ongedwongenheid. Een plek waar duurzaamheid en leven met en voor de natuur een gewoonte zijn. Rustiek kamperen op een finca waar u tijdens uw verblijf kunt genieten van de huismus ‘de gier’ en in de avond de melkweg kunt aanschouwen.

Faciliteiten

Vanaf 1 juli 2015 kunt u terecht voor ‘Rustiek Onthaasten©’ met uw eigen tent, caravan of camper. Wilt u liever een soort Glamping? Dat is mogelijk. ‘Rustiek Onthaasten©’ in een ingerichte bungalowtent waar de bedden voor u zijn opgemaakt. Een ieder heeft de beschikking over een parcella van minimaal 350m2 waardoor privacy een feit is. Vanaf elke locatie geniet u van een mooi uitzicht over de finca en de vallei. Van februari tot en met oktober kunt u koken in de daarvoor speciaal ingerichte kookgelegenheid gezien de plaatselijke verordeningen met betrekking tot open vuur. Geen zin zelf voor uw maaltijd te zorgen? Elke avond is er ‘Diner La Solución’ en eet u gezellig met de eigenaren mee aan tafel.

Tijdens uw verblijf zijn de overnachtingen voor huisdieren en kinderen tot 14 jaar gratis. Het hele jaar door hanteren wij één tarief voor de staanplaats ongeacht of uw met een tent, caravan, camper of een grote groepstent komt.

Omgeving

Gezien het een ecologische finca betreft verzoeken wij u vriendelijk alleen gebruik te maken van biologische (afbreekbare) producten voor uw lichamelijke en omgevingshygiëne. Dit is tevens bij ons verkrijgbaar.
Finca La Solución is een ideale omgeving voor gevoelige mensen, hsp’ers of een ieder die echt even weg van de snelweg willen zijn. Wij bieden een omgeving waar u de natuur kunt (her)ontdekken en ervaart hoe het anders kan.

Verder kunt u in de omgeving van de Finca genieten van Maella (Aragon). Bekijk de omgeving, geniet van het weer en onthaast uzelf bij Finca La Solución.

Contactgegevens
 
Naam:Finca La Solución
Adres:Poligono 1
Postcode:Parcella 55
Plaats:Maella (Aragon) / Spanje
Telefoonnummer (Skype):FincaLaSolucion
E-mail:info@fincalasolucion.life

Wilt u meer informatie over deze Finca in Maella (Aragon) in Spanje?
Bekijk dan zeker ook de website van Fina La Solución