minicampings friesland cover

Kleine camping de Olifant in Haule

Kleine camping de Olifant in Haule, een minicamping in Friesland, is een camping waar ultieme rust als belangrijkst speerpunt is doorgevoerd in de camping. Door de idealistische ligging in Haule kunt u genieten van een van de oudste dorpen in het Nationaal Park Drents-Friese Woud in Zuid Oost Friesland. U kunt uistapjes maken naar diverse steden en dorpen zoals Appalscha, Bakkeveen en Norg. Al met al weet Kleine Camping de Olifant te bieden wat de bezoekers nodig hebben.

Faciliteiten

Kleine camping de Olifant heeft 15 ruimte staanplaatsen allen voorzien van stroom en omringd door bomen en struiken voor extra privacy en rust. De sanitaire voorzieningen van de camping zijn goed te noemen. Er zijn 2 toiletten, 1 urinoir, 4 wasbakken, 2 douches en een commode aanwezig. Alle voorzieningen zijn voorzien van warm en koud water waar u uiteraard gratis gebruik van mag maken. Verder is er een wasmachine, overdekte groente en afwasplaats en chemisch toilet stortplaats aanwezig voor extra gemak tijdens uw verblijf. De camping wordt altijd getracht autovrij te blijven maar als het nodig is, dan kan de auto bij de standplaats geparkeerd worden.

Omgeving

Kleine camping de Olifant heeft door de idealistische ligging bij Haule een unieke positie verworven. Fietsers en wandelaars kunnen zich vele uren vermaken in de directe omgeving van de camping. De ligging van de camping biedt iedereen wat hij zij zoekt. Ook voor ruiters is er veel beleven in de omgeving van de camping. Uistapjes maken naar steden als Assen, Norg, Appalscha, Groningen en meer kan allemaal dankzij de ligging in de punt van de 3 provincies. Uitstapjes naar het gevangenismuseum in Veenhuizen en Nienoord in Leek vallen ook onder de mogelijkheden en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Genoeg te beleven dus in de directe omgeving van de camping.

Contactgegevens
 
Naam:onbekend
Adres:Fenneweg 2
Postcode:8432 PT
Plaats:Haule
Telefoonnummer:0516-577508
E-mail:lambertvandijk@hotmail.com

Wilt u meer informatie over kleine camping de Olifant?
Bekijk dan ook zeker de website van deze minicamping in Friesland.