minicampings friesland cover

Mini-camping de Vasthi-hoeve in Gersloot

Minicamping de Vasthi-Hoeve in Gersloot, een kleine gezellige familiecamping in Friesland, is gelegen tussen de natuurgebieden het Oranjewoud en de Deelen. Deze kleinschalige camping biedt voor haar kampeerders vooral rust, ruimte en ontspanning en ook bij slecht weer kunt u zich prima vermaken op deze camping. De omgeving van de camping is zeer populair door de vele fiets en wandelroutes en natuurlijk dankzij de prachtige natuurgebieden. Ook de cultuurliefhebber kan hier uitstekend terecht voor diverse activiteiten zoals het bezoeken van musea.

Faciliteiten

Alle ruime kampeerplaatsen op minicamping de Vasthi-Hoeve zijn voorzien van een elektra aansluiting. Het kampeergedeelte is gedraineerd en u heeft veel privacy dankzij de hagen tussen de velden. Ook de sanitaire voorzieningen zijn goed geregeld. Er zijn maar liefst 2 watertappunten, 2 openbare wasgelegenheden, 2 gescheiden wascabines, 2 douches, 2 toiletten en 1 uitstort-toilet. Daarnaast zijn er nog meer zaken aanwezig zoals:

  • een keukenblok
  • koelkast met vriesvak
  • een wasmachine en centrifuge
  • parkeerveld voor de auto’s
  • recreatieruimte met jaarlijks andere exposities.

Dit maakt minicamping de Vasthi-Hoeve tot een waar genot om bij te verblijven.

Omgeving

De omgeving van de camping is met recht veelzijdig te noemen. Er zijn vele varierende wandel- en fietsroutes in het gebied om de camping heen door heel Zuid-Oost Friesland, door de Deelen en door andere natuurgebieden zoals It Fryske Gea en Staatsbosbeheer. Voor de watersportliefhebbers is er voldoende gelegenheid om lekker te kunnen vissen of andere watersporten te beoefenen. De cultuurliefhebber kan gerust zijn hart ophalen bij een van de musea of galaries in de omgeving. Als u van zwemmen houdt dan kunt u uitstekend terecht bij recreatie meertje Tjalleberd op slechts 2 km van de camping, er is een natuurzwemba te vinden op slechts 4 km vanaf de camping en een verwarmd buitenbad op 6 km. Daarnaast kunt u natuurlijk een bezoek brengen aan steden als Heerenveen, Drachten en Joure. Voor nog meer informatie over de omgeving kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de VVV.

Contactgegevens
 
Naam:Ank en Wytze Brandsma
Adres:Ængwirderweg 415
Postcode:8457 CB
Plaats:Gersloot
Telefoonnummer:0513) 529 928 / 529 479
E-mail:camping@vasthihoeve.nl

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Gersloot
Bezoek dan ook de website van de Vasthi Hoeve