minicampings friesland cover

Mini camping Welgelegen in Workum

Mini camping Welgelegen in Workum, een kleine camping in Friesland waar een ieder terecht kan voor rust ontspanning en natuuur maar ook voor watersportliefhebbers en kitesurfers de ideale camping in de zuidoosthoek van Friesland. Nabij het ijsselmeer wat water liefhebbers een uniek uitstapje biedt vindt u deze kleine camping met uitstekende voorzieningen, voldoende plaatsen en vakantiehutten en zelfs een bed & breakfast. Al met al genoeg redenen om eens een bezoek te brengen aan mini camping Welgelegen in Workum Friesland.

Faciliteiten

Deze kleine camping biedt ruimte voor 25 kampeer eenheden van caravans tot campers en van tenten tot vouwwagens. Alle plaatsen zijn voorzien van electrapunten en er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig op maximaal 30 meter lopen. Er is een speciale slechtweer accomodatie voor als het niet meer te doen is in de tent of caravan. Huisdieren zijn op de camping ook toegestaan.

Omgeving

Deze kleine camping is ideaal gelokaliseerd nabij het ijsselmeer wat de omgeving uiterst geschikt maakt voor watersportliefhebbers. Daarnaast staat de zuidoosthoek van Friesland toch ook wel bekend als bosrijk dus ook daan kunt u van genieten. De omgeving leent zich ook uitermate goed voor uistapjes naar diverse grotere plaatsen waaronder Assen, Groningen en Leeuwarden als u dat wilt. Gebruikt u de auto dan zijn deze plaatsen op een half uur rijden ongeveer bereikbaar. Ook leent de omgeving zich uitermate goed voor mensen die houden van fietsen door prachtige natuurgebieden. Een ding staat zeker vast u hoeft zich geen moment te vervelen.

Contactgegevens
 
Naam:fam de Witte
Adres:Lange Leane 11
Postcode:8711 HK
Plaats:Workum
Telefoonnummer:06 12 15 32 02
E-mail:info@camping-welgelegen.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Friesland?
Bekijk dan zeker ook de website van Mini camping Welgelegen in Workum