minicampings drenthe cover

Mini SVR camping de Stal in Drijber

Mini SVR camping de Stal in Drijber, een kleine camping in Drenthe, waar u terecht kunt voor rust, ontspanning en natuur.De camping is gelegen in een rustige omgeving met veel natuurschoon en is voorzien van extra ruime plaatsen welke verhard zijn met tegels. U bent dan ook welkom met uw tent, caravan, of camper.Op de camping is een veld met speeltoestellen en beschutte plaatsen waar de caravans rondom het veld staan. En een veld met beschutte plaatsen met veel uitzicht. En er is een veld met vrij uitzicht over de landerijen richting de Goudplevier. Al met al genoeg mogelijkheden vanaf mini SVR camping de Stal in Drijber. 

Faciliteiten

De plaatsen van deze kleine camping in Drenthe zijn voorzien van elektra en er zijn warme douches, toiletten en mogelijkheden om af te wassen. En er is een wasmachine. De camping ligt aan het Linthorst Homan kanaal, gescheiden door de weg en een bossingel. Daar hebben ze een steiger gemaakt en er ligt een visboot waar iedereen gebruik van kan maken. Op de camping is een speeltoestel met schommels en een glijbaan; er zijn ook skelters en traptrekkers waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Ook zijn er nu een midgetgolfbaan en een Jeu de Boules baan aanwezig. Tevens verhuren wij een 11 persoonsappartement met sauna en een 6 persoonsappartement (invalidevriendelijk), een 9 persoons vakantiewoning, een aantal chalets en een Pipowagen. En u kunt in het hoogseizoen iedere morgen verse broodjes bij ons bestellen. Nieuw op onze camping is dat men gebruik kan maken van WIFI. Totaal zijn er maar liefst 35 betegelde plaatsen beschikbaar voor u om uit te kiezen.

Omgeving

Er zijn prachtige fietsroutes in de buurt met uitgestrekte fietspaden. Als natuur kunt u veel vinden in de buurt, bijvoorbeeld: De Blinkerd waarvan u een enorm uitzicht heeft over Drenthe, prachtige natuur rond het Oude Diep, de Goudplevier, Dwingelderveld en het Mantingerzand.De camping is centraal gelegen voor vele leuke uitstapjes. O.a. Speelstad Oranje, Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Museumdorp Orvelte, Attractiepark Slagharen, hunebedden en nog veel meer. Met genoeg animo organiseren wij voor de liefhebbers een keer per week een barbecue.

Contactgegevens
 
Naam:Mini SVR camping de Stal
Adres:Kanaal Oost Zijde 19
Postcode:9419 TK
Plaats:Drijber
Telefoonnummer:0528 – 331326
E-mail:info@camping-drenthe.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bezoek dan zeker ook de website van Mini SVR camping de Stal in Drijber