minicampings drenthe cover

Minicamping aan den Esch in Eursinge

Minicamping aan den Esch in Eursinge, een kleine camping in Drenthe, is gelegen in de nabije omgeving van Westerbork en Beilen. Dit maakt deze camping tot een bijzondere plaats gezien u door de liggen vele mogelijkheden heeft voor in de directe omgeving. Zo kunt u overal terecht voor boodschappen (Westerbork, Beilen, Assen) en u kunt ook rustig een dagje gaan shoppen in Assen. Bent u iemand die liever de steden en dorpen uit de weg gaat en gaat u liever fietsen of wandelen ook dan is deze camping ideaal voor u en uw gezin. De omgeving van de camping bevat vele fietsroutes en wandelroutes die vooraf uitgestippeld zijn maar u kunt er ook gewoon lekker zelf op weg gaan en zelf een route maken. Minicamping aan den Esch kan u ook hier bij helpen.

Faciliteiten

De camping heeft 15 ruime standplaatsen met water en elektra aansluiting op elke plaats. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en zijn deels ook geschikt voor rolstoellen. Er zijn 4 douches, 3 toiletten, 1 urinoir en een wasmachine aanwezig voor u om gebruik van te maken. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid bij de cmaping aanwezig, voor de kinderen is er een ruim speelveld met speeltoestel en een jeu de boules baan. Huisdieren zijn van harte welkom net als huifkarren die gestald kunnen worden in een speciale weide. Dit geeft minicamping aan den Esch een heleboel extra mogelijkheden.

Omgeving

De omgeving van de camping heeft u gigantisch veel te bieden. U kunt natuurlijk de hunebedden gaan bekijken tijdens uw verblijf of een dagje shoppen in Groningen, Assen of Emmen als u dat wilt. Bent u meer op zoek naar wat meer cultuur dan kunt u zeker ook terecht in Westerbork waar wekelijkse folklorische markten worden gehouden. U kunt natuurlijk er ook voor kiezen om naar Hooghalen te rijden naar het Sterrenpad of de Sterrenwacht en daar de 3.7 km lange route af te leggen om uit te komen bij voormalig kamp Westerbork met allemaal echte restanten uit de 2e wereld oorlog en het oorlogsmonument natuurlijk. U kunt in Emmen terecht voor een dagje (of 2) Noorderdierenpark of u kunt naar speelstad oranje. Zoals u al merkt, mogelijkheden genoeg vanaf minicamping de Stroetenhof in Eursinge.

Contactgegevens
 
Naam:Johan, Willeke, Judith en Dorien Werkman
Adres:Walakkers 2
Postcode:9434 TA
Plaats:Eursinge
Telefoonnummer:0593 – 331499 of 06 -14867151
E-mail:info@kamperenaandenesch.nl

Wilt u meer informatie voer minicamping aan den Esch?
Bekijk dan ook zeker de website van deze kleine camping.

<< terug naar het minicampings overzicht van Drenthe