minicampings noord-brabant cover

Minicamping Aldorrum in Aarle-Rixtel

Minicamping Aldorrum in Aarle-Rixtel een kleine camping in Noord Brabant waar een ieder terecht kan om uit te proberen wat de provincie u te bieden heeft. Van culturele bezienswaardigheden tot fietstochten door de brabantse natuur of vissen in een van de vele wateren. Volop zijn de mogelijkheden aanwezig. De camping is gelegen in het prachtige Zuid Oost Brabant en heeft uitzicht op het fraaie natuurgebied De Biezen. Dit biedt vele direct de uitstapmogelijkheid die gezocht wordt voor vakantie. Maar ook biedt minicamping Aldorrum nog veel meer.

Faciliteiten

De minicamping bestaat uit 30 standplaatsen in een hoogstam fruitboomgaard. Ze zijn ruim van opzet en voorzien van een 6 ampère elektra-aansluiting. U kunt vanaf uw kampeerplek (tegen een kleine vergoeding) draadloos op internet. Op de camping vindt u kampeerplaatsen voor tenten, tourcaravans, campers, vouwwagens en huifkarren. Vaste standplaatsen zijn er niet. De camping is autovrij, zodat u en uw medekampeerders ongestoord kunnen genieten. Voor auto’s is er een aparte parkeerplaats.

Omgeving

Het klokkendorp Aarle-Rixtel is al meer dan 800 jaar oud (1179) en is een van de vier kleine dorpskernen van de gemeente Laarbeek. De minicamping is centraal gelegen binnen drie kwartier rijden van de grote steden Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Venlo en binnen 10 minuten van Helmond en Deurne. De omgeving van de minicamping biedt een grote variëteit aan historische bezienswaardigheden. Ook is het mogelijkheid om een kijkje te nemen op een (boeren)bedrijf.

Contactgegevens
 
Naam:Gerda Hendriks en Carl Driessen
Adres:Asdonkseweg 7
Postcode:5735 SP 
Plaats:AARLE-RIXTEL
Telefoonnummer:0 6-233 56 383 of 0492-382 380
E-mail:info@aldorrum.nl

Wilt u meer informatie over wat minicamping Aldorrum ook voor u kan betekenen?
Bekijk dan zeker ook de website voor de mogelijkheden.