minicampings duitsland cover

Minicamping Altenburschla in Altenburschla

Minicamping Altenburschla in de gelijknamige plaats ligt in de Duitse deelstaat Hessen in het Noorden. De camping is prachtig gelegen aan het riviertje de Werra en aan de zogenaamde Fachwerkstrasse. Dit biedt u niet alleen een prachtige omgeving maar ook vele mogelijkheden in de omgeving. Een opnieuw ingericht terrein laat u de camping ervaring op een heel nieuw niveau ervaren.

Faciliteiten

Het geheel opnieuw ingerichte terrein en het nieuwe sanitairgebouw zullen zeker bijdragen tot een prima vakantie. Minicamping Altenburschla telt ongeveer 25 plaatsen waarvan de helft is gelegen aan het riviertje de Werra. Daarnaast is er een apart tentenveld aanwezig. De facilitaire voorzieningen zijn goed en zullen een prettig verblijf zeker niet in de weg staan.

Omgeving

Het dorp zelf heeft geen winkels, maar op 4 km afstand, in Wanfried, zijn er diverse inkoop mogelijkheden. Wel is er een prima restaurant aanwezig op loopafstand. Het enige dat u s’morgens hoort is om 08.15 de bakker die langskomt. De camping ligt direct aan prachtige uitgezette fiets en wandelroutes, ook met de kano over de Werra is een aanrader. Al met al biedt ook de omgeving genoeg mogelijkheden voor iedere avontuurlijke of rustzoekende kampeerder.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Altenburschla
Adres:Am Rasen 3
Postcode:37281
Plaats:Wanfried Altenburschla (Duitsland)
Telefoonnummer:0049(0)15238767045
0630768202
E-mail:camping@altenburschla.eu

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Duitsland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Altenburschla in de gelijknamige plaats