minicampings spanje cover

Minicamping Bocairent in Bocairent

Minicamping Bocairent in Bocairent is een kleine camping in Spanje waar u pas echt kunt genieten van rust, ruimte en natuur. Camping Bocairent is een minicamping op het terrein van ons karakteristieke Spaanse landhuis “Villa Carmen”, aan de voet van het natuurgebied “Sierra Mariola”. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op het middeleeuwse dorp Bocairent met daarachter het oude klooster op de berg en aan de andere kant de altijd groene bergen van het natuurpark.

Faciliteiten

U kunt hier kamperen met uw tent, caravan en camper. De camping bevindt zich op het ruime fruitbomenveld van Villa Carmen en biedt plaats aan 16 kampeerders. Het grote terrein heeft veel schaduw met zijn vele fruit- en notenbomen zoals: vijgen, kersen, pruimen, amandelen, appels, kweeperen en olijven enz.

kampeerterrein bevindt zich het zwembad en het toiletgebouw, ook zijn er verschillende terrassen en een keuken ook wel “paellero”genoemd. Geniet van de vele mogelijkheden op het terrein van Villa Carmen, ook voor kinderen is het hier een waar paradijs. Dit alles binnen loopafstand van het dorp. Naast de vele culturele bezienswaardigheden en “fiestas” heeft Bocairent een ruim aanbod aan bars, restaurants, supermarkten, banken en winkels.

Omgeving

Camping Bocairent bevindt zich op loopafstand van het middeleeuwse Bocairent. U ziet het vanuit de camping liggen. Dit levert een schitterend uitzicht op, zeker in de avond als het donker wordt en alle lampjes aangaan. Dan lijkt het oude dorp als een gloeiende bol in de tuin te liggen en zweeft het oude klooster erboven in de lucht.

Bocairent is een uniek dorp, gelegen op een kleine heuvel top. Door de geografische ligging is het nieuwe gedeelte van het dorp, als een lange staart aan de zijkant aangebouwd. Hierdoor is het oude middeleeuwse dorpscentrum nog compleet zichtbaar en bewaard gebleven.

Contactgegevens
 
Naam:Camping Bocairent
Adres:Carrer de la via s/n
Postcode:46880
Plaats:Bocairent Valencia (Spanje)
Telefoonnummer:+31 (0)404010000 / +34 65 0202 156
E-mail:info@hostelvillacarmen.com

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Spanje?
Bezoek ook de website van minicamping Bocairent in Bocairent (Valencia)