minicampings zeeland cover

Minicamping Boerenhof in Boerenhol

Minicamping Boerenhof in Boerenhol, een kleine camping in Zeeland in Zeeuws-Vlaanderen. Een plek waar u geniet van de Zeeuwse zon, de polders en de ruimte. De camping ligt op 3 km afstand van het zandstrand, een ideale fietsafstand. Zo kunt u niet alleen genieten van de heerlijke rust van de camping maar ook van de natuur en de prachtige omgeving. Ideaal voor natuurliefhebbers of watersportliefhebbers. Dit maakt van minicamping Boerenhof de ideale waterpret camping.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Zeeland is een speelparadijs voor uw kinderen
Voor kinderen is er op deze familiecamping volop ruimte om te spelen. Van trampoline tot skelters, een speelhuisje met glijbaan en nog veel meer, zorgen voor veel speelplezier. Vanaf uw standplaats heeft u zicht op de speeltuin. De kinderen tanken hun skelter bij het pompstation, terwijl u gratis WiFi Internet gebruikt of al lezend geniet van de zon. ’s Avonds steekt u voor de gezelligheid de vuurkorf aan.

Sanitair van alle gemakken voorzien
Het verwarmde sanitair is van alle gemakken voorzien, met ruime familiedouches en een babyroom. In het keukentje maakt u gratis gebruik van de magnetron, diepvries en koffiezetapparaat. Tegen vergoeding kunt u de wasmachine en droger gebruiken. In het hoogseizoen koopt u ’s ochtends uw brood bij de bakker.

Omgeving

Beleef Zeeuws-Vlaanderen!
De camping ligt in het gehuchtje Boerenhol, op fietsafstand van het pittoreske dorpje Groede, het maritieme Breskens en het zandstrand. In Groede bezoekt u het Vlaemsche Erfgoed en de prachtige gerestaureerde Vlaamse hallenkerk op de markt met de gezellige terrasjes. Heerlijke verse vis haalt u in de visafslag van Breskens. Bezoek een kaasboerderij voor lekkere boerenkaas. Of struin een van de vele (rommel)markten af. Er zijn veel fietsroutes in Zeeuws-Vlaanderen, u rijdt langs de mooie kreken, akkers en historische dijken. Bekijk vanaf de zeedijk de zeehondjes op de Hoge Platen, een zandplaat in de Westerschelde. De oude molen van Cadzand, de vestingen in Retranchement en het Belfort in het winkelstadje Sluis zijn zeker ook het bezoeken waard. Binnen een uur bent u in Gent of Brugge, Knokke ligt op een half uur afstand.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. de Maertelaere
Adres:Provincialeweg 29
Postcode:4503 GD
Plaats:Boerenhol (Groede)
Telefoonnummer:0117 381671
E-mail:info@minicampingboerenhof.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland)
Bekijk dan zeker ook de website van Minicamping Boerenhof in Boerenhol