minicampings drenthe cover

Minicamping Bosveen in Klazienaveen

Minicamping Bosveen in Klazienaveen, een kleine camping in Drenthe, biedt u de mogelijkheid heerlijk te genieten van de Drentse natuur en omgeving terwijl u genoeg culturele mogelijkheden heeft in de directe omgeving van de camping. Het prachtige natuurgebied Bargerveen ligt op loopafstand van de camping wat vele mogelijkheden biedt voor wandelaars of mensen die graag in de natuur fietsen. Al met al biedt minicamping Bosveen werkelijk prachtige mogelijkheden.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Drenthe heeft 15 ruime staanplaatsen allen voorzien van elektriciteit Het sanitairgebouw is van alle luxe voorzien (zonder muntjes). Er zijn zeer ruime douches en toiletten aanwezig. Aan de buitenzijde van het gebouw vindt u 2 spoelplaatsen. Op het terrein zelf bevindt zich een stortplaats voor het chemisch toilet. De camping heeft een overdekt zwembad can ca 10 bij 5 meter en een mooi groot zitterras waar u gezellig een kopje koffie kunt nuttigen. Als u liever onder de bomen zit kunt u tevens gebruik maken van onze picknicktafels om heerlijk aan te ontbijten. De minicamping Bosveen grenst ook nog eens aan de molenwijk waar u heerlijk kunt vissen. Al met al genoeg faciliteiten om u lange tijd te vermaken.

Omgeving

De omgeving van de camping is ideaal voor natuurliefhebbers maar ook voor cultuurliefhebbers. Doordat het Bargerveen op loopafstand van de camping ligt kunt u zich hier vele uren vermaken met wandel en fietstochten door prachtige stukken natuur. Daarnaast is er nog het gezellige centrum van klazienaveen waar u zich anders prima kunt vermaken.

Mocht dit alles nog niet genoeg zijn wat dacht u dan van:

  • Noorderdierenpark Emmen
  • Veenpark
  • Smalspoormuseum
  • Schlossdankern (Duitsland)
  • en nog veel meer
Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Bosveen
Adres:Verlengdescheperweg 7
Postcode:7891 TH
Plaats:Klazienaveen
Telefoonnummer:0591-313853
E-mail:info@campingbosveen.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bekijkt u dan zeker ook de website van minicamping Bosveen in Klazienaveen