minicampings spanje cover

Minicamping Campo Pedralba in Pedralba

Minicamping Campo Pedralba in Pedralba nabij Valencia gelegen in Spanje is een kleine camping waar u tenten kunt huren of met eigen tent kunt komen kamperen. De rustieke camping is ingesloten tussen een berg en een kleine rivier en beslaat ongeveer 8800 m2 verdeeld over verschillende niveau’s met veel groen.

Faciliteiten

De camping biedt 8 kampeer percelen met uitzicht over de vallei Joucar. Een trekkershut en Yurt “Mongoolse steppetent” met uitzicht over de campo en een aantal Tipi’s gelegen in een sinasappelboomgaard. Achter het huis is de sanitairruimte met douches,wasbakken en toilletten. Aan de buitenzijde spoelbakken voor de afwas. Er is geen bar of restaurant aanwezig maar wel een aantal Pajero’s (buiten keuken/bbq) waar je gebruik van kan maken. En natuurlijk hebben zij een lijst met de vele verschillende restaurants die de streek rijk is.

Bij het zwembad is een terras waar je rustig kan genieten van de zon en van kleine versnaperingen. Het zwembad is groot genoeg om lekker af te koelen en voor de echte zwemmers is er op 10 minutjes lopen het grote zwembad van het dorp zelf (met badmeesters) Natuurlijk kan je ook zwemmen in de nabij gelegen Turia (een grote rivier die door de hele provincie Valencia stroomt.

Omgeving

Ongeacht de tijd van het jaar is het prachtig wandelen of fietsen in het heuvelachtige landsschap rond de campo. Pedralba is maar een klein dorpje maar is een bezoek zeker waard. De campo ligt rustig maar is niet geïsoleerd. Vanaf Pedralba vertrekken iedere dag bussen naar de omliggende dorpen. Bij Lliria is een metro station die je in minder dan een uur naar het centrum van Valencia brengt. Zie de website voor een korte beschrijving van wat er allemaal te doen en te zien is in de regio.

Contactgegevens
 
Naam:Rinco en Annelieke Boekee
Adres:689 zone la bascula
Postcode:46164
Plaats:Pedralba (Valencia  Spanje)
Telefoonnummer:0034-600-676493
E-mail:info@campopedralba.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Spanje?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Camp Pedralba in Pedralba nabij Valencia