minicampings frankrijk cover

Minicamping Chez Baron in Vernoux-en-Gâtine

Minicamping Chez baron is een kleine, landelijke camping in de Deux-Sèvres,op de grens met de Vendée. Gelegen in het glooiende landschapvan de Gâtine in het departement Deux-Sèvres zijn we omringd door de rust en de schoonheid van het Franse platteland. Deze regio is een van de zonnigste  van Frankrijk en daar kunt u dus ook van genieten. In dit landschapkunt u fietsen of prachtige wandelingen maken (routekaarten zijn beschikbaar). Al met al maakt dit minicamping Chez Baron in Vernoux en Gatine tot een waar genot.

Faciliteiten

Wij hebben 6 kampeerplekken met uitzicht over het glooiende landschap. Er is een nieuw sanitairblok met douche, toilet, wasbakken en afwasplekken. In het hoogseizoen hebben we een opzet-zwembad van 8×4 meter. s’ Morgens krijgen onze gasten een stokbroodje.

Omgeving

Veel historische steden om te bezichtigen, Parthenay,Thouars, Airvault. Tussen Niort en La Rochelle ligt het moerasgebied Marais Poitevin. Dit gebied,met kanaaltjes en smalle landstroken, waar wilde bloemen en bomen groeien,staat ook bekend als Groen Venetië, Venice Verte. Een mooi gebied om doorheen te fietsen, je kunt er ook een boot huren en de hele dag op het water doorbrengen. Voor de hengelaars is er Pescalis, een uitgebreid viscomplex met meren, waar ook wandelingen gemaakt kunnen worden. Een 18-holes golfbaan meteen prachtig kasteel ligt op slechts 20 minuten rijden en op ons terrein hebben we een pitch-en-putt.Zo hoeft u zich in ieder geval niet te vervelen tijdens uw vakantie bij minicamping Chez Baron in Frankrijk.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Chez baron
Adres:La Foye Henry
Postcode:79240
Plaats:Vernoux-en-Gâtine
Telefoonnummer:0031-(0)549634204 of 0033-(0)612147813
E-mail:chezbaron@gmail.com

Wilt u nog meer informatie over deze prachtige kleine camping in Frankrijk?
Bekijkt u dan zeker ook de website van minicamping Chez Baron in Vernoux-en-Gâtine