minicampings friesland cover

Minicamping de 4 Elementen in Stroobos

Water, Aarde, Lucht en Vuur….De 4 elementen voor een ontspannend en verrassend verblijf op onze camping en haven in het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos. Gelegen op de Fries/Groninger grens waar het Van Starkenborghkanaal overgaat in het Prinses Margrietkananaal. Te midden van het Groningse Westerkwartier en de Friese Wouden met een beschut coulisselandschap en het weidse Lauwerslandgebied. Op en rondom De 4 elementen vindt u een ruim scala aan activiteiten zoals: diverse creatieve workshops, dans, muziek, wandel en fietsroutes en beschutte visplaatsen. In ons nieuwe multifunctioneel centrum welke naar verwachting in oktober 2013 gereed is komen diverse voorzieningen die uw verblijf op De 4 elementen zullen veraangenamen. Een verblijf op De 4 elementen is nét even anders!

Faciliteiten

De camping biedt ruime plaatsen op de dijk aan het Prinses Margtietkanaal en beschutte plaatsen met zicht op de haven. U kunt gebruik maken van de volgende voorzieningen:

• Verzorgd toiletgebouw met douches, toiletten en afwasplaats.
• Wasserette
• Stortplaats voor uw chemisch toilet.
• Stroomaansluiting

Op ons terras kunt u genieten van een hapje en een drankje.Voor uw eerste levensbehoeften kunt u terecht in ons winkeltje. Tevens kunt u gebruik maken van onze ontbijtservice.

Omgeving

In het dorp kunt u voor een maaltijd terecht bij De Herberg van Stroobos, Grillroom De Zwaluw en cafetaria De Alde Smidse. Ook is er een slager en een groentewinkel in het dorp.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping De 4 Elementen
Adres:Groningerstreek 35
Postcode:9871 PG
Plaats:Stroobos
Telefoonnummer:0512-712400 of 06 21176043
E-mail:info@de4elementen.nl

Wilt u meer informatie over deze bijzondere kleine camping in Friesland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de 4 Elementen in Stroobos