minicampings friesland cover

Minicamping de Blikvaart in Sint Annaparochie

Minicamping de Blikvaart in Sint Annaparochie, een recreatiebedrijf in Friesland, waar u voor veel meer terecht kunt dan alleen kamperen. Er zijn namelijk naast de camping ook nog vakantiewoningen, groepsaccommodaties, u kunt er vergaderen en feesten/partijen kunnen er georganiseerd worden. Een heel nieuw soort minicamping in het prachtige Friesland. U kunt nu ook genieten van de rust en de ruimte die er geboden wordt maar ook van de verse eieren mag u meegenieten. De omgeving heeft daarnaast ook nog veel te bieden aan geïnteresseerde toeristen, al met al genoeg redenen om minicamping de Blikvaart in Sint Annaparochie eens met een bezoek te vereren.

Faciliteiten

Dit recreatiebedrijf in Friesland biedt ruime plaatsen, allen voorzien van elektra en gelegen nabij het water de Blikvaart. Dit water is onderdeel van de bekende Elfstedenroute en u kunt er naar hartenlust varen en vissen. De aanwezige dieren op het terrein zorgen voor de nodige vreugde bij jong en oud. Voor de kleineren zijn er verder nog een aantal speeltoestellen, trampolines, skelters en meer aanwezig om voor het nodige vermaak te zorgen. En wat dacht u van ponyrijden, meehelpen op de boerderij of ‘s middags een ritje met de tractor door de weilanden? U heeft geen kind aan ze. Dan kunt ook u lekker bijkomen en uitrusten op de camping

Omgeving

Minicamping de Blikvaart in Sint Annaparochie is ideaal gelegen aan het water wat u vele watersport activiteiten biedt. Voor toeristen is de camping ideaal gelegen in het noordwesten van Friesland. Hier kunt u het gevoel van kamperen in de vrije natuur echt nog meemaken met koeien in de weilanden, schone luchten, prachtige uitzichten over weilanden en natuurschoon. Het nabijgelegen dorpje biedt uitkomst voor veel toeristen en vormt een cultureel centrum van de omgeving. Verdere uitstapjes zijn ook zeker mogelijk zoals naar Leeuwarden, Franeker of Sneek. Allemaal op nog geen half uur rijden afstand vanaf de camping. U hoeft zich dus ook geen zorgen te maken over verveling.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping de Blikvaart
Adres:Hemmemaweg 12
Postcode:9076 PH
Plaats:Sint Annaparochie
Telefoonnummer:0518 46 12 60
E-mail:blikvaart@zonnet.nl

Wilt u meer informatie over dit recreatiebedrijf in Friesland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Blikvaart in Sint Annaparochie