minicampings friesland cover

Minicamping de Boegen in Oudemirdum

Minicamping de Boegen in Oudemirdum, een kleine camping in Friesland, waar u kunt genieten van de Friese gastvrijheid op een camping gelegen nabij het IJsselmeer. De camping heeft in de afgelopen jaren de voorzieningen meerdere malen vernieuwd om aan de wensen van de gasten te voldoen, nu voldoen ze uitstekend. De ligging van de camping geeft het een enorme meerwaarde in de zin dat u zo bij het IJsselmeer bent, of in het pittoreske dorpje Oudemirdum. Al met al is minicamping de Boegen in Oudemirdum zeker de moeite waard.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Friesland met 15 ruime plaatsen, allen voorzien van elektra, is aangesloten bij de VeKaBo. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig die in 2005 nog volledig vernieuwd zijn. De plaatsen zijn verdeeld over 4 verschillende velden allen omzoomd door bomen met prachtige bescherming tegen zon en wind. Natuurlijk zijn er ook genoeg plaatsen in de zon. Er zijn ruime parkeerplaatsen voor de auto aanwezig, een apart speelveld met schommels en zandbak voor de kinderen zodat deze zich ook niet vervelen en ook uw hond is van harte welkom.

Omgeving

Minicamping de Boegen in Oudemirdum is gelegen op circa 1 km vanaf dit oude pittoreske dorpje nabij het IJsselmeer. Dit geeft de omgeving onwijs veel mogelijkheden. Niet alleen maakt dit de omgeving geschikt voor watersportliefhebbers zoals surfers, zwemmers, zeilfanaten en visfanaten maar ook voor fietsers en wandelaars zijn er volop paden aanwezig om u vele uren op te vermaken. Te midden van het groene hart van het Gaasterland vind u deze kleine camping. In de omgeving zijn ook diverse slecht weers voorzieningen aanwezig en in de zomer maanden worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de toeristen.

Contactgegevens
 
Naam:Familie de Vreeze
Adres:Boegen 3
Postcode:8567 JC
Plaats:Oudemirdum
Telefoonnummer:0514 57 19 18
E-mail:info@campingdeboegen.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Friesland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Boegen in Oudemirdum