minicampings utrecht cover

Minicamping de Boterbloem in Amerongen

Minicamping de Boterbloem in Amerongen, een kleine camping in Utrecht waar een ieder kan genieten van dat was deze provincie te bieden heeft. Genieten van een prachtige omgeving. Ontdek de toeristische trekpleisters van de Utrechtse Heuvelrug, het Kromme Rijn gebied en de Langbroeker Wetering. Mogelijkheden ten over dus en een genot voor iedere natuur of cultuur liefhebber en natuurlijk is shoppen ook altijd mogelijk in één van de omliggende grote steden (Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, etc.). Dit maakt minicamping de Boterbloem tot een goede keus voor iedere kampeerder.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Utrecht heeft naast de camping ook een veehouderijbedrijf. Op de camping zijn alle 30 ruime plaatsen voorzien van een electriciteitsaansluiting van 6amp., water, riolering en een tegelplateau. Zo ontstaan er dus 30 ruime luxe plaatsen door voor vele kampeerders geschikt zijn. Ook is er een apart veld dat verhard is voor campers om op te verblijven. De sanitaire voorzieningen worden goed onderhouden en 2 maal daags schoongemaakt. Er zijn totaal 6 warme douches om gratis van gebruik te kunnen maken.

Voor de kinderen heeft minicamping de Botenbloem iets unieks. Ze kunnen het volledige boerenbedrijf mee maken en dit maakt een verblijf op de camping tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Omgeving

De omgeving van de camping biedt alles wat u nodig heeft tijdens een vakantie. Er is een winkelcentrum met winkels in leersum op 1 km vanaf de camping en in Amerongen (2km). Er zijn diverse fiets en wandelroutes in de omgeving lang genoeg om u een hele dag of meerdere dagen op te kunnen vermaken. Daarnaast zijn er ook nog diverse toeristische trekpleisters zoals het Kasteel Amerongen, Kasteel Doorn, Ouwehands Dierenpark, Henschotermeer en het Zwembad Leersum in Leersum. Zo hoeft u zich dus in ieder geval niet te vervelen.

Contactgegevens
 
Naam:onbekend
Adres:Ameronger Wetering 2
Postcode:3958 MD
Plaats:Amerongen
Telefoonnummer:0343 – 451757 of 06 13816895
E-mail:info@boterbloem.com

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Utrecht?
Bekijk dan ook de website van minicamping de Boterbloem in Amerongen