minicampings zeeland cover

Minicamping de Buck in Biggekerke

Minicamping de Buck in Biggekerke, een kleine camping in Zeeland, biedt een ieder wat hij/zij zoekt. Of u nu rustig wilt kunnen shoppen in uw vakantie in een leuke stad, of u bent een watersportliefhebber en wilt ergens lekker kunnen surfen en zeilen, vissen of zwemmen, u bent zeker aan het goede adres bij minicamping de Buck in Biggekerke

Faciliteiten

De 15 ruime plaatsen die de camping telt zijn verdeeld over 2 velden. Op het ene veld staan een aantal vaste seizoensplaatsen afgewisseld met wisselende kampeerders. Beide velden zijn door bomen omgeven en alle plaatsen beschikken over eigen stroomaansluitingen en er zijn diverse watertappunten in het toiletgebouw dat zich op korte loopafstand bevindt vanaf alle plaatsen. Verder zijn er nog een aantal andere voorzieningen waaronder: gratis gebruik warm water, dus geen muntensysteem, gratis gebruik van centrifuge en/of droogmolen, gratis gebruik van koel-vriescombinatie, er zijn diverse speeltoestellen aanwezig voor de kinderen waaronder een trampoline, groot grasveld aanwezig voor balspelen, wasmachine die gebruikt kan worden tegen een kleine vergoeding. Uw fietsen kunt u in een overdekte fietsenstalling kwijt en er zijn diverse afvalcontainers aanwezig voor gescheiden afval.

Omgeving

In de directe omgeving van minicaming de Buck is veel te beleven. Een aantal attracties en bezienswaardigheden uit de omgeving zijn onder andere: Rondvaart Middelburg, Imkerij, Arsenaal, Miniatuur Walcheren, Zijdemuseum, Waterland Neeltje Jans, Zeeuw Biologisch Museum, Middelburg, Veere, Vlissingen, MuZEEum, Zwembad, Ringsteken en sjezenrijden. Mocht dit nog niet genoeg zijn voor u dan kunt u eventueel ook richting België gaan waar u toch al binnen 1,5 kunt zijn en dan kunt u direct Gent en Brugge bezichtigen.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping De Buck
Adres:Krommenhoeke 7
Postcode:4373 SK
Plaats:Biggekerke
Telefoonnummer:0118 – 55 13 96
E-mail:kdebuck@hetnet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Buck in Biggekerke?
Bekijk hier dan de overige informatie waaronder de prijzen van deze kleine camping in Zeeland

<< terug naar het minicamping overzicht van Zeeland