minicampings drenthe cover

Minicamping de Bulte in Tiendeveen

Minicamping de Bulte in Tiendeveen, een kleine camping in Drenthe, is een groene camping aan de weg van Westerbork naar Hoogeveen. Door de idealistische ligging kunnen er werkelijk prachtige fietstochten worden gemaakt door het prachtige Drenthe om zo de echte natuur van dichtbij mee te maken. De camping ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied “Het Mantingerveld” op slechts 3 km afstand van de Golfbaan “Martensplek” en vormt een ideale uitvalbasis voor de Drentse rijwielvierdaagse!

Faciliteiten

Minicamping de Bulte in Tiendeveen is voorzien van 25 ruime plaatsen verdeeld over 2 grote velden voor veel ruimte en veel privacy. Een nostalgisch toiletgebouw met 4 toiletten en 4 douches, een wascabine met 2 losse wastafels en buiten en binnen afwasplaatsen maken de voorzieningen van deze kleine camping in Drenthe compleet. Over de camping zijn meerdere watertappunten en iedere plaats is voor van 6 amp stroom. Er is een aparte stortplaats voor het chemisch toilet. Warm water en de douches zijn bij de prijs inbegrepen. Geen munten nodig.

Omgeving

Minicamping de Bulte in Tiendeveen is altijd dichtbij. Dichtbij Hoogeveen, dichtbij bioscoop en theater de Tamboer, dichtbij Ponypark Slagharen in de gelijknamige plaats, dichtbij Orvelte, dichtbij herinneringskamp Westerbork waar u veel over de oorlog kunt leren, dichtbij Oltimerdag Hoogeveen met Hemelvaart, dichtbij de Pulledagen Hoogeveen in Hoogeveen en dichtbijde Rijwielvierdaagse vanuit Hoogeveen. Er is dus zeker genoeg te beleven vanaf deze kleine camping in Drenthe.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Drogt
Adres:Hoogeveenseweg 8
Postcode:7936 TS
Plaats:Tiendeveen
Telefoonnummer:0528 – 344000 of 06 20686557
E-mail:info@minicampingdebulte.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Bulte in Tiendeveen