minicampings friesland cover

Minicamping de Dobbe in Kollumerzwaag

Minicamping de Dobbe in Kollumerzwaag, een kleine camping in Friesland, waar een ieder kan genieten van datgene dat de Friese Wouden te bieden hebben. Een paradijs voor de ware rustzoeker. Het bijzondere landschap rondom de camping zit vol leven: herten, egels, diverse vogel soorten en andere dieren bewegen hier nog in vrije natuur. Fiets en wandeltochten zijn er zat aanwezig door dit prachtige officiele stuk nationaal landschap dat de Friese wouden is. Te Midden van dit alles kunt ook u verblijven op minicamping de Dobbe in Kollumerzwaag.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Friesland heeft 15 standplaatsen allen voorzien van eigen stroomaansluiting. Ook de sanitaire voorzieningen zijn uitmuntend. Het toiletgebouw bestaat uit 2 douches, 2 toiletten en 2 ruime spoelplaatsen. Ook is er een wasruimte beschikbaar met een wasmachine en centrifuge. Als spelvermaak beschikt de camping over een jeu de boules baan en voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. Zo hoeft jong en oud zich niet te vervelen tijdens hun verblijf op minicamping de Dobbe in Kollumerzwaag.

Omgeving

De omgeving van deze kleine camping in Friesland is ronduit schitterend te noemen door de ligging van de camping nabij de Friese Wouden. De omgeving van Noord Oost Friesland leent zich uitermate goed voor lange fietstochten of wandeltochten door de vele bossen of schilderachtige landelijke omgeving. Een genot om een paar uur/dagen in door te brengen. De vele terpdorpjes sieren de omgeving. Langs de waddenkust kunt u genieten van prachtige vergezichten en vele vogels en andere dieren die op het wad leven. Ze zijn zo dicht bij dat u ze bijna aan kunt raken. Al met al is een vakantie in deze omgeving een must voor iedere rustzoeker.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Schut
Adres:Spoarbuorren Sûd 2
Postcode:9298 WC
Plaats:Kollumerzwaag
Telefoonnummer:0511 – 445 077
E-mail:onbekend

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Friesland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Dobbe in Kollumerzwaag