minicampings zeeland cover

Minicamping de Driesprong in Domburg

Minicamping de Driesprong in Domburg, een kleine camping in Zeeland, is een gezellige minicamping waar elke gezinslid van welkom is, van jong tot oud het maakt hier niet uit. U zult verblijven op een kleine steenworpafstand van de strand en de zee en toch kunt u genieten van de zeeuwse gastvrijheid en gezelligheid. Wie wil dat nou niet? Minicamping de Driesprong is alles wat het beloofd!

Faciliteiten

De camping beschikt over 30 ruim opgezette plaatsen allen voorzien van elektra. Daarnaast is er een nieuw verwarmd sanitair gebouw en een nieuwe kinderspeelplaats zodat ook de kleineren zich niet hoeven te vervelen. Er zijn tevens een wasmachine en een droger aanwezig waar u tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Omgeving

Minicamping De Driesprong ligt 2000 meter van het centrum van Domburg en is daarom erg landelijk en vrij. De omgeving straalt een enorme rust en privacy uit en is erg kindvriendelijk. Daarnaast ligt de camping op slechts 500 meter van zee, zodat u snel van veel zon, zee en strand kunt genieten. De oude badplaats Domburg is gemakkelijk te voet te bereiken. Hier bevinden zich uitstekende restaurants en gezellige cafés en terrassen. Gedurende het hoogseizoen worden er bovendien allerlei activiteiten ontwikkeld door het recreatieteam, zoals een jazzweekend of ringrijden en zijn de winkels 7 dagen per week geopend.

U kunt natuurlijk ook verder Zeeland verkennen: het kasteel van Domburg, de Deltawerken of gewoon genieten van Zeeuwse natuur, pittoreske plaatsjes en het beroemde polderlandschap.

Contactgegevens
 
Naam:E.A. Janse Wiltenburg
Adres:Trommelweg 6A
Postcode:4357 RH
Plaats:Domburg
Telefoonnummer:0118-583132
E-mail:driesprong@zeelandnet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Driesprong?
Bekijk dan ook de website van deze kleine camping in Domburg

<< terug naar het minicamping overzicht van Zeeland