minicampings drenthe cover

Minicamping de Emmerdennen in Emmen

Minicamping de Emmerdennen in Emmen, een kleine camping in Drenthe, is centraal gelegen net even buiten het centrum van Emmen. Het Noorderdierenpark, het gezellige centrum en het nieuwste winkelcentrum liggen allemaal op loopafstand vanaf deze camping in Drenthe. De omgeving van de camping biedt u diverse mogelijkheden aan cultuur. Op deze kleine camping kunt u zeker genieten van uw rust en onspanning en kunt u daarbij het echte drentse leven ook eens van dichtbij meemaken.

Faciliteiten

Voor jong en oud is er van alles te doen op minicamping de Emmerdennen. Er zijn voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen aanwezig zodat de ouders lekker kunnen ontspannen. Daarnaast leent deze camping zich uitstekend voor het maken van lange fiets of wandeltochten door de drentse omgeving en kunt u genieten van de natuur van Drenthe. Ook als u een visliefhebber bent kunt u hier prima terecht. Dicht bij de camping is het Stieltjeskanaal waar u toch al gauw een brasem kunt vangen van boven de 60 centimeter of een karper boven de 26 pond. De sanitaire voorzieningen van de camping zijn in prima staat en worden dagelijks schoongemaakt.

Omgeving

U kunt prachtige boswandelingen maken, lange en korte fietstochten en er zijn vele toeristische bezienswaardigheden of activiteiten te bezoeken, zoals o.a. het Boomkroonpad te Borger, de Emmense hunebedden, het Noorderdierenpark Emmen en het Veenpark te Bargercompascuum. Bovendien vinden er in het hoogseizoen vele festiviteiten plaats in- en rondom Emmen, zoals C est la vie, Full colour festival, wielerronde Emmen (v/h de Gouden Pijl), folkloristisch dansfestijn SIVO in Odoorn en elke dinsdag de vlindermarkt.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Langen
Adres:Oude Roswinkelerweg 118
Postcode:7814 RT
Plaats:Emmen
Telefoonnummer:0591-617408 of 06-25300564
E-mail:emmerdennen@softhome.net

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Emmen?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Drenthe

<< terug naar het minicampings overzicht van de provincie