minicampings friesland cover

Minicamping De Geele Bosch in Oldeholtwolde

Minicamping De Geele Bosch in Oldeholtwolde, een boerderijcamping in Friesland, waar u door de gastheer en gastvrouw nog ontvangen wordt. De camping is mooi centraal gelegen op slechts 8 km vanaf het centrum van Heerenveen. De camping is de laatste jaren behoorlijk uitgebreid waardoor er nu ruimte is voor bijna 30 kampeerders. Dieren langs het terrein, een prachtige omgeving, goede voorzieningen, de juiste faciliteiten en het gezellige gastgezin maken uw verblijf bij minicamping de Geele Bosch in Oldeholtwolde tot een aangenaam verblijf.

Faciliteiten

Deze boerderijcamping in Friesland heeft 28 ruime plaatsen allen voorzien van elektra aansluiting. Daarnaast is er uitgebreide parkeergelegenheid bij de camping aanwezig voor uw auto. Speciaal voor de kinderen zijn er een aantal speeltoestellen aanwezig zodat ook zij zich uitermate goed kunnen vermaken. Ook kunnen zij gebruik maken van de skelters en trekkertjes. De verwarmde sanitaire unit wordt goed schoon gehouden en houdt rekening met de wensen van de mensen. Er zijn 2 gescheiden dele voor heren en dames met toiletten en douches. Aan de buitenrand van het gebouw zitten grote overdekte spoel en afwasbakken zodat u ook de vuile vaat grondig kunt reinigen.

Bij de receptie kunt u terecht voor koffie, thee of fris maar ook boerenijs en boerenkaas kunt u hier verkrijgen. 6 Dagen van de week kunt u er ook verse broodjes kopen wat het verblijf alleen maar aangenamer maakt.

Omgeving

Minicamping De Geele Bosch is gelegen aan de Gele Bos. Uitermate geschikt om eens een lekkere wandeling te maken door de bossen. Ook kunt u prima wandelen of fietsen door het Oranjewoud of elders in de omgeving van de camping. Vissen kan in een van de vele wateren die in de directe omgeving van de camping lopen, en natuurlijk is er de mogelijkheid om er eens op uit te trekken naar bijvoorbeeld Heerenveen om eens lekker cultureel bezig te gaan. Ander uitstapjes die u kunt maken zijn naar bijvoorbeeld; Giethoorn, Terherne, Leeuwarden, Sneek of Appelscha, allemaal op nog geen half uur rijden vanaf de camping. Meer informatie over wat er allemaal te beleven is in deze andere steden kunt u lezen in de folders die zich in de receptie bevinden.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Wijnsma
Adres:Ottersweg 13
Postcode:8477 AG
Plaats:Oldeholtwolde
Telefoonnummer:0513-633103
E-mail:info@degeelebosch.nl

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Bekijk dan zeker ook eens de website van minicamping de Geele Bosch in Oldeholtwolde.