minicampings zuid-holland cover

Minicamping de Grienduil in Nieuwland

Minicamping de Grienduil in Nieuwland, een kleine camping in Zuid-Holland, in het rivierengebied vlakbij de Linge. De Grienduil bestaat uit een camping met 22 ruime verharde plaatsen, aparte verharde camperplaatsen, 2 huurcaravans, 2 appartementen/vakantiewoningen, een pipowagen, een Amerikaanse camper en Bed & Breakfast. De diverse verblijfsmogelijkheden liggen prachtig tussen het parkachtige groen, vaak met uitzicht over de weilanden. In de omgeving zijn tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes; 900 kilometer fiets- en 250 kilometer wandelroutes, leuke steden, kastelen, natuurcentra, etc. Hierover is informatie aanwezig op de camping (in de receptie), tevens is de camping een officieel VVV-agentschap. De camping is het gehele jaar open! 7 dagen in de week. In de winter eerst even bellen. De campingeigenaren (Erik en Anneloes) zullen er voor zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is!

Faciliteiten

Grote ruime plaatsen, 22 stuks, tussen de 100 en 120 m2, voorzien van stroom 6,10,16 amp naar keuze, enkele met verharding onder de voortent. Campers ook op de camping of op de camperplaatsen. Verder zijn er 3 douches 4 wastafels en 5 toiletten, wasmachine en droger, 2 vakantiewoningen, pipowage en 3 huurcaravans aanwezig. Kortom deze camping heeft alles wat u maar zoekt.

Omgeving

Vanaf de camping is er voldoende in de omgeving te beleven. Winkels op 4 km afstand, Leerdam op 4 kilometer, Gorinchem op9 kilometer. Verder zijn er een glasblazerij, het glasmuseum, 900 km aan fietsroutes, 250 km aan wandelroutes in de directe omgeving te vinden. Tot slot zijn er nog Zilverstad Schoonhoven, Oudste stad van Nederland, Dordrecht. De Alblasserwaard met Kinderdijk de molens en Slot Loevestijn.Wilt u nog meer informatie over de omgeving? Dat kan. Als VVV-agentschap is het allemaal ook op de camping aanwezig.

Contactgegevens
 
Naam:Camping De Grienduil
Adres:Geer 25
Postcode:4243 JS
Plaats:Nieuwland
Telefoonnummer:0183351512 of 0650578269
E-mail:receptie@degrienduil.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zuid-Holland?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping de Grienduil in Nieuwland