minicampings gelderland cover

Minicamping de Hartjens

Minicamping de Hartjens in Azewijn is een gezellige camping in Gelderland. Als u op zoek bent naar een gezellige, gastvrije en schone camping met een goed verzorgde grasmat, dan bent u hier aan het goede adres. De omgeving biedt zoveel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars, vissers, spotters en andere natuurliefhebbers dat het eigenlijk teveel is om allemaal op te noemen. Hier kunt u pas echt genieten van rust en ontspanning en toch kunt u voldoende vertier hebben.

Faciliteiten

Minicamping de Hartjens heeft 25 ruime standplaatsen allen voorzien van een electra aansluiting. Daarnaast zijn er in een apart sanitairgebouw, 5 douches te vinden en 6 toiletten. Op nog geen 10 km van de camping vindt u een goed strand waar u ook heerlijk bij kunt komen. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een speelveld ingericht en als dit nog niet genoeg is, kan er altijd nog wat gehuurd worden om mee te spelen. Al met al kunnen jong en oud hun hart ophalen op minicamping Hartjens in Azewijn. U bent in elk geval van harte welkom tussen 15 maart en 1 november aangezien de camping dan open is voor bezoekers.

Omgeving

In de directe omgeving van de camping liggen diverse fiets en wandelroutes, waaronder het noaberpad, de smokkelroute, de kastelenroute en het fietserpad. Dit geeft u al een indruk van wat er allemaal te doen is in de regio. U kunt dan na de fietstocht altijd nog besluiten om een van de kastelen of molens te bezoeken of een bezoekje te brengen aan de speelparken of gezellige stadjes/dorpjes. Het zijn allemaal mogelijkheden vanaf deze gezellige minicamping in Azewijn.

Wat is er verder in het drop aanwezig? Er is een warme bakker met kruidenierswinkel, er is een cafe, een dorpswinkel met benzinepomp en een fietsenmaker en tot slot is er een manege waar u zich uitstekend kunt vermaken.

Contactgegevens

Naam: minicamping Hartjens
Adres: Hartjensstraat 7
Postcode: 7045 AH
Plaats: Azewijn
Telefoonnummer: 0314 – 652 653
E-mail: info@dehartjens.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Hartjens in Azewijn?
Bekijk dan zeker ook de website van deze camping in Gelderland.

<< terug naar het minicampings overzicht van de provincie