minicampings zeeland cover

Minicamping de Hofwei in Biggekerke

Minicamping de hofwei in Biggekerke, een kleine camping in Zeeland, is een mooi centraal gelegen camping op Walcheren. De camping bevindt zich op zo’n kleine 6 km afstand van Middelburg en Vlissingen en op nog geen 2 km afstand van het strand wat u niet alleen tal van mogelijkheden biedt op het gebied van cultuur maar ook natuur. Minicamping de hofwei is dan ook geschikt voor jong en oud.

Faciliteiten

De camping heeft een nieuw vermard sanitairgebouw met daarin 4 douches (waarvan 2 een soort familiedouche met ook een verlaagde douchekop), grote wascabine, 4 toiletten, 1 urinoir, stortplaats voor uw chemisch toilet en 3 afwasplaatsen. Bovendien worden de faciliteiten 2 maal daags helemaal schoongemaakt wat het uw verblijf al snel extra veraangenaamd.

Omgeving

De omgeving van Biggekerke is enorm gevarieerd. Op slechts 2 km afstand vind u al het strand waar u kunt zwemmen, zeilen, surfen, vissen en natuurlijk kunt bakken. Daarnaast zijn er over heel zeeland tal van gezellige kleine dorpjes te vinden en bovenal ook nog eens de steden Koudekerke en Zoutelande. U hoeft zich dus echt niet te vervelen. Bent u een watersportliefhebber dan zit u hier al helemaal goed, maar ook mensen die meer houden van fietsen of lange wandeltochten maken door een gevarieerd landschap zijn bij minicamping de hofwei aan het goede adres. Op 6 km afstand vind u dan ook nog eens Middelburg en Vlissingen en als u dan uw culturele hart nog niet genoeg heeft op kunnen halen dan kunt u ook nog overwegen om een dagje een uitstapje te maken naar België waar u op nog geen 1,5 rijden de steden Gent en Brugge vindt.

Contactgegevens
 
Naam:Familie de korte
Adres:Noordweg 1-3
Postcode:4373 SM
Plaats:Biggekerke
Telefoonnummer:0118-556111 of 0651632559
E-mail:hdekor@zeelandnet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Howei in Biggekerke?
Bekijk hier dan de volledige informatie op hun eigen site

<< terug naar het minicamping overzicht van de provincie