minicampings gelderland cover

Minicamping de Hooiberg in Noordijk

Minicamping “De Hooiberg” in de prachtige Achterhoek, is een ideale plek om uw kampeer vakantie te vieren. Door de kleinschaligheid (20 plaatsen) is het er gemoedelijk, en lekker rustig. Er zijn beschutte, of “open” plaatsen beschikbaar. U kunt genieten van de rust, de natuur en de ruime plaatsen (+/- 150m²). Het boerenbedrijf is niet meer actief, de schuren worden als caravanopslag gebruikt.

Faciliteiten

De plaatsen van minicamping de Hooiberg zijn voorzien van een 10 Ampere stroomvoorziening, zo kan u toch genieten van de luxe in uw caravan, zonder dat meteen de stroom uitvalt. Via de website van de camping kunt u direct online boeken en zelf uw plaats uitkiezen en dit alles wordt gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Er zijn totaal 20 plaatsen aanwezig van ieder een kleine 150 vierkante meter zodat u voldoende ruimte heeft om uw kampeeruitrusting heen.

De aanwezige sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Het hele gebouw is gebouwd in 2009 en verkeerd dus praktisch in nieuwstaat en u kunt daar heerlijk van genieten.

Omgeving

De omgeving van deze kleine camping in de Gelderse Achterhoek kenmerkt zich door bos afgewisseld door weidevelden.
In de directe omgeving vind u mooie bossen, en een mooie beek. Ook lopen er diverse fietsroutes langs ons kampeerterrein. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van fietsroutes om zo de mooiste plekken te vinden in de directe omgeving.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping de Hooiberg
Adres:Lage Broekdijk 3
Postcode:7161 LJ
Plaats:Noordijk
Telefoonnummer:0545 481306 of 06 30747953
E-mail:info@vekebo-minicamping-achterhoek.nl

Wilt u meer informatie over deze prachtige kleine camping in de Gelderse Achterhoek?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Hooiberg in Noordijk.