minicampings overijssel cover

Minicamping de Huttert in Luttenberg

De Huttert is een kleine camping met veel ruimte aangepast aan de agrarische omgeving waar rust en vriendelijkheid voorop staan. Onze camping is 2 ha. groot. De camping is in vakken verdeeld kampeerveld met voldoende beschutting met uitzicht op de Lemelerberg, en 500 m van de Holterberg. Het hart van de Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied, tevens nationaal park. Een goed uitgangspunt voor fiets en mountainbiketochten. Modern (en tevens verwarmd) sanitair, centrale kookgelegenheid, kind vriendelijke speelweide met speeltoestellen. Meenemen van een eigen paard is mogelijk en er is een overdekte fietsenstalling. Er zijn ook luxe appartementen en een vakantiehuis te huur. Luxe genieten van Natuur en toch primitief kamperen. Wie wil dat nou niet?

Faciliteiten

Minicamping de Huttert is uitstekend voorzien van faciliteiten. De camping is voorzien van 25 ruime kampeerplaatsen waar u volop van kunt genieten. Niet alle plaatsen zijn voorzien van elektra. Alle kampeerplaatsen zijn geschieden door een heg voor extra privacy en rust. Verder is er goed gedraineerd terrein met een droge ondergrond. Er is een trekkersveld alleen voor tentjes. Er zijn goede sanitaire voorziening aanwezig met onder andere als aanvulling wasmachine/ centrifuge, droogtrommel (in overleg), koelkast/diepvries. Over de hele camping in draadloos internet beschikbaar (WIFI) . In het hoogseizoen heeft u de mogelijkheid om een dagblad te lezen. Verder zijn er fiets, mountainbike en wandelroutes beschikbaar voor de directe omgeving. Voor een eventuele boodschap is er een winkelcentrum op ongeveer 2 kilometer afstand.

Voor de kinderen is er een kindvriendelijke speelweide met o.a. een zandbak, glijban, tafeltennistafel, trampoline en skelters.

Naast een camping zijn er 3 vakantie accommodaties te huur bij De Huttert. De 3 accommodaties liggen naast de camping. Er zijn 2 onderkomens voor 4 personen; de Salland Stee en de Twente Stee. Deze 2 appartementen zijn in 2010 opgeleverd. Er is tevens 1 groter huis voor groepen van 6 tot 10 personen; de Huttert Stee.

Salland Stee en Twente Stee:
Deze appartementen hebben 2 slaapkamers (1x 2 persoonsbed en 2×1 persoonsbedden). De keuken is compleet met vaatwasser, combimagnetron, koffiezetter en potten en pannen. Beide appartementen zijn gerealiseerd in 2010. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. Het is mogelijk om ook het naastgelegen appartement te huren waardoor u met een groep van 8 personen kunt verblijven.

De Huttert Stee:
De Huttert Stee is een woonboerderij die dienst doet als groepsaccommodatie voor 6 tot 10 personen.
De woonkeuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, koelkast. Het terras is voorzien van tuinstoelen. Op de bovenverdieping is een badkamer met douche/ stoomcabine en een whirlpool, een 2e toilet en 4 slaapkamers.

In onze theeschenkerij kunt u genieten van een heerlijk bakje koffie of een dampende kop thee. Voor onze gasten zijn hier diverse consumpties te verkrijgen; o.a. snacks en ijs. De ruimte is, met name in het winterseizoen, ook te huur voor andere activiteiten. Er is een aparte recreatieruimte aanwezig waar u een boek kunt lezen. Ook worden er af en toe workshops gehouden zoals
*Tai-Chi (bewegingsleer voor ontspanning en rust, voor groei en beheersing van je innerlijke kracht).

Vanaf mei is er elke zondagochtend om 10.30 uur gelegenheid mee te doen met Tai-Chi.

Omgeving

De directe omgeving van de camping leent zich uitstekend voor natuurliefhebbers. Er zijn prachtige fiets en wandelroutes, mountainbike routes en aparte terreinen, water voor visliefhebbers en ga zo maar door. Door de mooie centrale ligging in Overijssel is het ook goed mogelijk om uit te wijken naar een van de omliggende steden om daar wat cultuur op te snuiven. Al met al een ideale ontsnappingsgelegenheid

Contactgegevens
 
Naam:Familie Rensen
Adres:Nieuwe Twentseweg 3
Postcode:8105 SE
Plaats:Luttenberg
Telefoonnummer:0572301274
E-mail:info@dehuttert.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping met vele mogelijkheden in Overijssel?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Huttert in Luttenberg.