minicampings gelderland cover

Minicamping de Kei in Lichtenvoorde

Minicamping de Kei in Lichtenvoorde is een gezellige en rustige camping met 25 comfortplaatsen in de Gelderse Achterhoek. Camping de Kei ligt in het buitengebied van Lichtenvoorde, maar ook op loopafstand van het bruisende marktplein. Er is altijd wel een aansluiting naar een van de vele fiets-, en wandelroutes. Precies gelegen tussen Lichtenvoorde en Aalten en direct tegen het natuurgebied “Het Aaltense Goor”. Al met al maakt de camping zelf in combinatie met de ligging dit tot een idealistische minicamping voor jong en oud.

Faciliteiten

Er zijn 25 comfortplaatsen met allemaal eigen water en 10 ampere stroom op . Er is veel aandacht geweest om de camping zo aan te planten dat je ver weg kunt kijken maar  toch “een eigen stekje” hebt. Het sanitair is erg netjes en er hangt een aangename sfeer rond de camping. Daarnaast zorgen de comfortplaatsen ervoor dat de vakantie begint zodra je het terrein oprijdt

Omgeving

De meeste bezoekers komen om te genieten van de natuur rond de plaatsen Winterwijk, Aalten, Lichtenvoorde, Varsseveld, Groenlo en Ruurlo. Maar ook gezinnen met jonge kinderen kunnen bij camping de Kei terecht. Er is genoeg te doen op de camping zelf en dankzij de centrale ligging tussen natuur en cultuur heeft u ook op dat gebied in de directe omgeving genoeg te beleven.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping de Kei
Adres:Oude aaltenseweg 72
Postcode:7131 NZ
Plaats:Lichtenvoorde
Telefoonnummer:06-52207605
0544-378930
E-mail:info@campingdekei.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Gelderland, in de Achterhoek?
Bezoek dan zeker ook de website van Minicamping de Kei in Lichtenvoorde.