minicampings zeeland cover

Minicamping de Kleine Schorre in Dreischor

Minicamping de Kleine Schorre in Dreischor, een kleine camping op Schouwen-Duiveland (Zeeland), met zeer ruime plaatsen, luxe voorzieningen, amusement voor kinderen en nog veel meer. Mocht de camping zelf u niet genoeg vertier kunnen bieden dan kunt u ook nog eens een uitstapje maken naar een van de vele leuke dorpjes of steden in de directe omgeving van de camping. Zo is er voldoende te beleven in de directe omgeving van minicamping de Kleine Schorre in Dreischor.

Faciliteiten

De camping beschikt over ruime staanplaatsen van zo’n 165 m2 met electriciteit (16 amp) en een kabeltelevisie aansluiting. Daarnaast zijn de sanitaire voorzieningen uiterst luxe en deze worden regelmatig schoongemaakt. Ook voor de kinderen is er voldoende vertier op de camping aanwezig. Wat dacht u bijvoorbeeld van de grote speelweide, speciaal voor de kleine kinderen ingericht. Dan is er ook nog eens een leuke boerderijwinkel met alleen maar streekproducten zodat u zelf de omgeving kunt proeven.

Omgeving

De omgeving van minicamping de Kleine Schorre is ideaal voor een ieder die houdt van een actieve vakantie. Zo kunt u ideaal fietsen, wandelen, duiken, surfen, zwemmen en vissen. De omgeving van de camping biedt u dan ook een grote diversiteit aan soorten natuur. En dan natuurlijk de cultuur niet te vergeten. Schouwen-Duiveland laat zich ook graag lenen voor diverse streekspellen zoals het ringrijden maar ook voor voldoende activiteiten en bezichtigingsmogelijkheden. Zo zult u zich geen moment hoeven te vervelen en mocht u dan toch uitgekeken zijn in Schouwen-Duiveland en de andere schiereilanden van Zeeland, dan kunt u binnen een uur in België zijn en daar uw hart ophalen.

Contactgegevens
 
Naam:Familie K.J. van de Velde
Adres:Zuiddijk 4
Postcode:4315PA
Plaats:Dreischor
Telefoonnummer:0111-401550 of 0613446326
E-mail:kleineschorre@zeelandnet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de kleine Schorre?
Bekijk dan zeker ook de website eens van deze kleine camping in Dreischor

<< terug naar het minicamping overzicht van Zeeland