minicampings zeeland cover

Minicamping de Knockaerthof in Cadzand

Minicamping de Knockaerthof in Cadzand, een kleine camping in Zeeland, ligt in een rustig agrarisch gebied bij natuurgebied de knokkert en het Erasmusbos met in de omgeving andere natuurgieden zoals Het Zwim en de Zwarte Polder. Hier kunt u zelf meemaken hoe alles op een akkerbouw-bedrijf er aan toe gaat en dat maakt een verblijf op minicamping de Knockaerthof in Cadzand tot een ware unieke ervaring.

Faciliteiten

De camping is goed voorzien voor jong en oud. In het Sanitairgebouw, een modern toiletgebouw, bevinden zich 3 wasbakken, 3 toiletten en 3 douches. Daarnaast is er ook een stortplaats voor uw chemisch toilet aanwezig en zijn er 2 overdekte spoelbakken met warm en koud water aanwezig. Uw auto staat op een apart parkeerterrein geparkeert tijdens uw verblijf zodat een ieder kan genieten van de ruim 150m2 grote plaatsen die een ieder vrijheid en ruimte verschaffen. OOk voor de kinderen is er voldoende vertier op de camping. Zo zijn er een aantal leuke skelters met kar, steps en meer. Zelfs als het minder weer is, wat in Cadzand niet veel voorkomt, dan kunnen de kinderen hun activiteiten binnen voort zetten want dan mogen ze in de schuur spelen waar ook nog eens een wasmachine en een droger staan. Op die manier hoeven ook de kinderen zich overdag niet te vervelen.

Omgeving

De omgeving van minicamping de Knockaerthof in Cadzand is zeer rijkelijk met dichtbij plaatsen in België als Brugge, gent en Knokke en natuurlijk de Zeeuwse schiereilanden en eilandjes. Maar met name de Belgische omgeving is erg mooi en daar is ook veel te beleven voor jong en oud. De omgeving is voorzen van allerlei voorzieningen zoals een speelboerderij, speeltuinen, indoorkarten, zwembaden (waaronder ook subtropische), fietsrouten met wegwijzers, midgetgolf, verhuur van diverse vervoersmiddelen waaronder quads, musea, winkelcentra en restaurantjes in overvloed. Zo hoeft niemand zich te vervelen tijdens het verblijf bij deze minicampign in Cadzand.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Cornelis
Adres:Knokkertweg 5
Postcode:4506 HN
Plaats:Cadzand
Telefoonnummer:0117 391802
E-mail:camping@deknockaerthof.nl

Wilt u ook meer informatie over minicamping de Knockaerthof in Cadzand?
Bekijk hier dan de website van deze kleine camping.

<< terug naar het minicamping overzicht van de Zeeland