minicampings zuid-holland cover

Minicamping de Krammer in Oude Tonge

Minicamping de Krammer in Oude Tonge, een kleine camping in Zuid Holland waar u en uw gezin terecht kunnen voor rust, ontspanning, uitstekende faciliteiten, een prachtige omgeving en nog veel meer. De idealistische ligging van de camping draagt onder andere bij aan het succes. Al met al is minicamping de Krammer geen slechte keuze.

Faciliteiten

De camping biedt 25 ruime, gescheiden plaatsen met een puike grasmat en aansluitingen voor leidingwater en elektra (voldoende Amp.).Daarnaast is er een splinter nieuw luxe centraal gelegen sanitairruimte met vloerverwarming. Hier vindt u heuse badkamers met douches en toiletten, ook voor de kinderen. Verder zijn er diverse toiletten, wastafels en urinoirs aanwezig. En nu is er ook een babybad. Al met al biedt Minicamping de Krammer dus voldoende faciliteiten voor een rustige vakantie.

Omgeving

Oude Tonge heeft een haven en een grote kerk met daartussen de Voorstraat en om de kerk de Ring: een structuur die ook andere dorpen in de regio kenmerkt. Tegenwoordig fungeert de haven als jachthaven. Nabij de haven bevindt zich de horeca met gezellige terrassen en het winkelcentrum met onder meer een Albert Heijn, Bruna, Etos, postkantoor, warme bakker en slager.

Ook voor (motor)fietsers en wandelaars is er in de omgeving van Oude Tonge voldoende te beleven. In het recreatiebos pal naast minicamping de Krammer kan men prima ‘een blokje om’. De binnen- en buitendijken met wijds uitzicht over de vlakke polders lenen zich bij uitstek voor fietstochten. Er zijn diverse knooppuntroutes uitgezet. In de polders vindt men op Goeree Overflakkee naast de in het Zuidwesten gebruikelijke akkerbouwgewassen (aardappelen, uien, granen, suikerbieten, etc.) ook prachtige bloemenvelden: tulpen in het voorjaar en gladiolen in het najaar. In het voorjaar van 2008 was de camping omgeven door ca. 14 hectare tulpen in diverse kleuren. Ook in 2009 zijn in de nabijheid van de camping tulpenvelden te zien.

Contactgegevens
 
Naam:A.J. Korteweg
Adres:Suisenweg 1
Postcode:3255 NA
Plaats:OUDE TONGE
Telefoonnummer:+31 (0)187 641 684
E-mail:informatie@dekrammer.nl

Wilt u meer informatie over deze gezellige familiecamping in Zuid Holland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Krammer in Oude Tonge