minicampings zuid-holland cover

Minicamping De Lage Werf in Den Bommel

Minicamping De Lage Werf, een kleine camping in Den Bommel (Zuid-Holland) waar u pas echt kunt genieten van een combinatie van cultuur en natuur. Camping De lage werf is een kleinschalige, rustige maar gezellige camping. Deze is gelegen in Den Bommel op het Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee, net boven de grens met Zeeland. Slechts 25 min. rijden vanaf Rotterdam en toch even helemaal uit de dagelijkse sleur. De camping is een lusthof met veel groen en grote ruime plaatsen. De Camping heeft vaste jaarplaatsen ,staanplaatsen, seizoenplaatsen en losse plaatsen. Voor ieder wat wils. U staat op een van de veldjes op de lommerrijke Camping, gelegen naast de eeuwenoude boerderij De Lage Werf.

Faciliteiten

Alle vaste staanplaatsen zijn voorzien van water, stroom en aangesloten op de riolering. Seizoenplaatsen en losse staanplaatsen zijn voorzien van water, stroom en afvoer. Er is een sanitair ruimte met douche,  wc en afwasgelegenheid. Stortplaats voor chemische toilet. In 2015 komt er een geheel nieuw sanitair ruimte bij , met vloerverwarming, 4 douches, was cabine, 3 wastafels, 6 toiletten, 3 afwasbakken. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin en een sportveldje.

Omgeving

Het gebied Oostflakkee waar Camping De Lage Werf ligt kenmerkt zich door de prachtige natuur, weidse vergezichten en in het seizoen kleurrijke tulpenvelden en akkerranden vol met de mooiste bloemen en planten. Camping de lage Werf ligt net buiten Den Bommel gelegen naast een natuurgebied, op het eiland Goeree Overflakkee. Goeree Overflakkee is bij uitstek een gebied om lekker te kunnen fietsen en wandelen. De Camping ligt aan verschillende fietsroutes. Het Grevelingenmeer ligt op 12 km afstand van de Mini Camping en is het grootste , helderste zoetwatermeer van Zuidwest Europa en bijzonder geschikt voor allerlei soorten watersporten. Vanaf de camping kun je leuke uitstapjes maken naar Tiengemeten met het veerpontje, naar de Slikken van Flakkee, streekmuseum in Middelharnis, faunapark in Nieuwe Tonge.

Contactgegevens
 
Naam:Camping De Lage Werf
Adres:Bommelsedijk 9
Postcode:3258 LA
Plaats:Den Bommel
Telefoonnummer:0187-643306/0623144455
E-mail:info@campingdelagewerf.nl
Website:www.campingdelagewerf.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zuid-Holland?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping De Lage Werf in Den Bommel