minicampings gelderland cover

Minicamping “De Lijsterbes” in Oldebroek

Minicamping de Lijsterbes in Oldebroek, een familiecamping in Gelderland, waar u helemaal tot rust komt. Deze camping is gelegen in de driehoek Elburg, Oldebroek en ‘t Harde in een bosrijke omgeving midden in het groene hart van Nederland. U bevindt zich in de buurt van uitgestrekte bossen, prachtige heideterreinen, en het unieke landschap van kasteel “Zwaluwenburg”. Met de fiets- en wandelkaarten kunt u een prachtige route samenstellen over de Veluwe.Via een mooie fietsroute komt u bij de zandverstuiving bij Doornspijk. Al fietsend bereikt u na 12.5 km. in Nunspeet het bezoekerscentrum “Zandenbos”, waar u heel veel leuke dingen van de Veluwse natuur kunt ontdekken. Ook is daar “De Zandenplas”, waar u zich de hele dag lekker kunt vermaken bij een recreatieplas. Ook op fietsafstand (12.5 km.) vind u in Biddinghuizen Walibi World, het beroemde pretpark. Al met al heeft minicamping de Lijsterbes behoorlijk wat te bieden.

Faciliteiten

Deze familiecamping in Gelderland heeft 25 ruime standplaatsen met elektra voorzien. Er is een aparte recreatieruimte aanwezig voor slecht weer accomodaties en speelruimte voor de kinderen. Verder zijn er gescheiden sanitaire voorzieningen voor zowel dames als heren. Voor de dames zijn er 3 wc’s, 2 douches en 3 wastafels waar dit voor de heren 2 wc’s , 1 urinoir, 2 douches en 3 wastafels zijn. Verder kunt u gebruik maken van een wasmachine, droger, keuken en watertappunten, Ook is er een spoel en wasplaatst aanwezig, een stortplaats voor het chemisch toilet en internet.

Omgeving

Minicamping “De Lijsterbes” ligt in de driehoek Elburg, Oldebroek en ’t Harde, in een bosrijke omgeving midden in het groene hart (de longen) van Nederland. Daarnaast zijn er op de Veluwe en nabije omgeving mogelijkheden voor huifkartochten, paardrijden, schaatsen, bowlen, golfen en nog veel meer! Watersportliefhebbers komen in Elburg en bij het Veluwemeer zeker aan hun trekken. Ook vindt u in onze provincie vele bezienswaardigheden waar onder andere molens, musea, een jachthaven, kastelen, beautycentra en ambachtelijke (landbouw)bedrijven. Voor meer informatie kunt u bij de beheerder terecht. Voor een ieder wat wils op deze gezellige familiecamping in Gelderland.

Contactgegevens
 
Naam:Gerrit & Ina Mulder
Adres:Bovenstraatweg 74
Postcode:8096 PG
Plaats:Oldebroek
Telefoonnummer:0525-631199 of 06-26799169
E-mail:info@campingdelijsterbes.nl

Wilt u meer informatie over deze gezellige familiecamping in Gelderland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Lijsterbes in Oldebroek