minicampings friesland cover

Minicamping de Loane in Hijum

Minicamping de Loane in Hijum, een kleine camping in Friesland, heet u van harte welkom vanaf het zomerseizoen van 2012. De camping is op het eigen terrein gelegen net even achter de boerderij zodat u kunt genieten van alle rust, ruimte en natuur. Zo kunt u pas echt genieten van een rustgevende vakantie. De camping is geschikt voor mensen die langer dan een paar dagen willen staan maar ook voor mensen die op doorreis zijn naar bijvoorbeeld de waddeneilanden. Al met al is minicamping de Loane een uitstekende locatie voor rustzoekende vakantieliefhebbers.

Faciliteiten

Minicamping de Loane is voorzien van maar liefst 8 ruime kampeerplaatsen. een in d emelkstal gecreëerde keuken, douche en toiletruimte. Zo gaat u pas echt kamperen bij de boer. Ook beschikken zij over een kantine waar u terecht kunt voor een potje poolen, darten of waar u gewoon lekker aan tafel of op de bank een boekje kunt lezen of een spelletje kunt doen.

Omgeving

Door de idealistische ligging van minicamping de Loane kunt u genieten van de waddeneilanden, Friesche meren, Friese gastvrijheid en cultuur. Leeuwarden ligt bijvoorbeeld op maar 9 kilometer afstand van de camping. U zou dus bijvoorbeeld een leuke avondwandeling kunnen maken. Holwerd ligt net iets verder weg met zo’n 16 kilometer van de camping maar is wel leuk om even te bezoeken.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping de Loane
Adres:De Loane 3
Postcode:90554 KR
Plaats:Hijum
Telefoonnummer:0518402572
E-mail:info@minicampingdeloane.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Friesland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Loane in Hijum.