minicampings friesland cover

Minicamping de Mezenhof in Bakkeveen

Minicamping de Mezenhof in Bakkenveen is een kleine gezellige familiecamping in Friesland. Deze camping is gelegen in Zuid-Oost Friesland nabij het toeristische dorpje Bakkeveen. Er is veel te beleven in de directe omgeving van de camping en ook kunt u natuurlijk genieten van hetgeen waar Friesland om bekend staat: water. Minicamping de Mezenhof kan weidegang voor het paard verzorgen.

Faciliteiten

De camping heeft uitstekende voorzieningen en faciliteiten. Met 30 ruime plaatsen is deze minicamping aan de grote kant. Er zijn 4 douches en 6 toiletten aanwezig. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Daarnaast is er op de camping het Mezenkastje aanwezig waar u leuke met de hand gemaakte cadeautjes kunt kopen voor een leuke prijs. Er zijn een wasmachine en een droger aanwezig waar u tegen kleine betaling gebruik van mag maken.

Omgeving

In Bakkeveen bevindt zich een verwarmd zwembad, een doolhofpark en Flippie’s Pretpaleis waar van alles te doen is.
Het gebied kan ook per huifkar bezocht worden. Daarnaast kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar steden als Groningen en Assen die op kleine afstand met de auto te bezoeken zijn en ook is er voldoende natuur aanwezig in de omgeving om lekker door heen te fietsen of wandelen. Ook is er in de provincie Friesland voldoende water aanwezig om lekker te kunnen watersporten.

Contactgegevens
 
Naam:onbekend
Adres:Mjumsterwei 32
Postcode:9243 SK
Plaats:Bakkeveen
Telefoonnummer:0516 – 541188
E-mail:postmaster@demezenhof.nl

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Bekijk dan ook de website van deze kleine camping in Bakkeveen