minicampings overijssel cover

Minicamping de Moat in Dalfsen

Minicamping de Moat in Dalfsen / Vilsteren is een kleine camping in de provincie Overijssel waar u terecht kunt voor een heerlijk ontspannen en rustgevende vakantie. Door de idealistische ligging in het prachtige Vechtdal is deze camping niet alleen geschikt voor gezinnen met jonge kinderen maar eigenlijk voor alle groepen. Als de camping u niet genoeg te bieden heeft dan kunt u altijd nog een uitstapje maken naar een van de vele leuke dorpjes of steden in de provincie Overijssel. Al met al heeft minicamping de Moat genoeg te bieden.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Overijssel beschikt over zo’n 15 plaatsen die allemaal ruim opgezet zijn. De privacy staat ze hoog in het vaandel en daarom zijn alle plaatsen voorzien van onder andere een haag en struiken. Op het terrein zelf zijn meerdere watertappunten te vinden. Alle plaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektra aansluiting zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de koelkast. Ook is het mogelijk met grotere groepen hier te verblijven op een van de 2 open velden waar u zo’n 5 caravans kwijt kan.

Ook de sanitaire voorzieningen zijn uitstekend geregeld. Zo zijn er 3 douches, 3 toiletten, 1 urinoir, 1 wascabine, 2 was tafels een centrifuge en ook warm water kan op deze camping gratis getapt worden. Verder zijn er ook nog twee aanrechten aanwezig met warm en koud water voorziening en een stortplaats voor het chemisch toilet.

Omgeving

Ook de omgeving van minicamping de Moat in Vilsteren/Dalfsen is uitstekend. Er is ruimte genoeg voor u om met het hele gezin te gaan fietsen of gewoon lekker wandelen door de prachtige natuurgebieden. Er zijn meerdere grotere plaatsen in de directe omgeving aanwezig dus ook een lekker dagje shoppen of stadten is zeker niet uitgesloten. Steden als Zwolle en Ommen (met Dedemsvaart er vlak bij) zijn zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Ook hier zijn er zeker mogelijkheden genoeg.

Contactgegevens
 
Naam:Jos Logtenberg en Tineke Prins
Adres:Tolhuisweg 15
Postcode:7722 HS
Plaats:Dalfsen
Telefoonnummer:0529 – 45 80 05
E-mail:informatie@campingdemoat.com

Wilt u meer informatie over deze prachtige kleine camping in Overijssel?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Moat in Dalfsen.