minicampings gelderland cover

Minicamping de Morgenster in Bergharen

Minicamping de Morgenster in Bergharen is een kleine camping in Gelderland waar iedereen uitstekend terecht kan voor rust en ontspanning. Deze camping in het land van Maas en Waal ligt tegen een klein bos aan wat er voor zorgt dat u zich hier heerlijk terug kunt trekken. De camping beschikt over ruime plaatsen en biedt voor ieder wat wils. Als u zich niet kunt vermaken op de camping zelf dan biedt de omgeving van de camping ook nog voldoende uitkomst. U kunt overal terecht voor een fietstocht, wandeltocht door de bossen of een uitstapje naar een van de gezellige steden in de buurt.

Faciliteiten

Minicamping de Morgenster beschikt over 22 plaatsen allen voorzien van een electra aansluiting. Daarnaast beschikt de camping over uitstekende en mooie sanitaire voorzieningen voorzien van warm water waar u overal gratis gebruik van kunt maken. Deze camping is minder geschikt voor gezinnen met kinderen aangezien er geen speeltoestellen of zandbakken aanwezig zijn en voetballen is niet toegestaan op de camping.

Omgeving

De omgeving leent zich uitstekend om mooie wandelingen te maken, ook voor fietsliefhebbers is deze camping zeer gunstig gelegen (5 bewegwijzerde fietsroutes).Als u wilt zwemmen, duiken of surfen, dan kunt u terecht op recreatiepark “de Groene Heuvels” (4km). Gezellig winkelen kunt u in Wijchen, Druten, Nijmegen en Beuningen.

Contactgegevens:

Naam: Familie Goudriaan
Adres: Galgenberg 3
Postcode: 6617 AP
Plaats: Bergharen
Telefoonnummer: 0487-53 23 05
E-mail: campingdemorgenster@planet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Morgenster in Bergharen?
Bekijk dan zeker ook de website van deze camping in Gelderland.