minicampings drenthe cover

Minicamping de Negorij in Dwingeloo

Minicamping de Negorij in Dwingeloo, een kleine camping in Drenthe, waar u heerlijk met het hele gezin kunt verblijven op de camping of in een apartement temidden van de drie natuurgebieden: Drents Friese Wold, Dwingelderveld en het Hijkerveld. De letterlijke betekenis van de Negorij mag u zeker niet ontgaan. Letterlijk betekend het namelijk klein dorp, afgelegen kleine plaats. Daarom zijn de eigenaren ook van mening dat minicamping de Negorij staat voor rust en ruimte.

Faciliteiten

De camping heeft 15 ruimte riante standplaatsen allemaal voorzien van electriciteit. Er zijn verder uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig met gescheiden ruimte voor zowel dames als heren. Mocht u vuile was hebben dan maakt dat ook zeker niet uit want er is een wasmachine en centrifuge aanwezig die u kunt gebruiken. Al deze eigenschappen met elkaar maakt minicamping de Negorij tot een geschikte camping voor jong en oud.

Omgeving

De camping ligt aan de Drentse Hoofdvaart, direct achter de haarsluis. Een prachtige plaats om een hengel uit te gooien. Er is een jeu des boulesbaan, u kunt dus een balletje gooien. het kampeerterrein is door de centrale ligging een uitstekend startpunt voor het verkennen van de drie natuurgebieden: Drents Friese Wold, Dwingelderveld en het Hijkerveld. Deze drie gebieden hebben prachtige fiets en wandel mogelijkheden. De camping ligt buiten de dorpskern van het gezellige brinkdorp Dwingeloo, waar in de zomermaanden op en rondom de brink talloze activiteiten worden georganiseerd. Het mooie dorp Diever, met de bekende Shakespeare-spelen in het openluchttheater is zeker een bezoekje waard. Mocht u dit niet genoeg mogelijkheden bieden dan kunt u altijd nog eens een bezoekje brengen aan Assen, Smilde, Norg of Roden wat allemaal op een steenworp afstand ligt.

Contactgegevens
 
Naam:Ron & Annelies Otten
Adres:Het Lot 7
Postcode:7991 TE
Plaats:Dwingeloo
Telefoonnummer:0521-591348 of 06-42670237
E-mail:niet bekend

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Drenthe?
Bekijk dan ook de website van camping de Negorij

<< terug naar het minicampings overzicht van Drenthe